söndag 7 augusti 2011

Rosenborg - Molde (Norge, Tippeligan)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 3,65

Försäkringar: 25% försäkring på resultatet 0-0 (19,5) och en halvförsäkring på 1-1 (8,4)

Bolag: Betfair - Nya Kunder Får Bonus På Upptill 10.000 SEK!

Resultat: RÄTT !!! Det började inte riktigt bra. Molde tog ledningen med 0-1... Men Rosenborg kom tillbaka och gjorde 1-1 rätt så snabbt.

Jag behövde inte agera då jag hade min halvförsäkring på 1-1. Men... 1-1 var även ett faktum vid minut 60-65 så då började jag fylla på till en 75% försäkring.
Just då gör Rade Prica 2-1 för Rosenborg.
Med tanke på att jag redan hade hunnit lägga in mer pengar på 1-1 så var det ingen mening med att börja jobba med 2-2 resultatet. Jag gröna ur mig ur marknaden istället.
Trodde att där skulle bli en förlust men det blev en vinst ! Inte så mycket, typ 90 kr va det. Men en vinst är en vinst :)

Rosenborg vann matchen med 3-1.

Kommentar:


Rosenborg är inte i någon vidare form för tillfället. På de 5 senaste matcherna har de 0-1-0-0-0. Då räknar jag med Champions League kvalet också. Laget har alltså inte vunnit på 5 matcher och det är rätt otroligt för ett lag i Rosenborgs kaliber. Förra matchen dom spelade i Tippeligan var mot Sogndal på bortaplan och där blev det 1-1.

Laget är även utslaget ur Champions League. Viktoria Plzen blev för svåra så CL äventyret tog slut redan i tredje kvalomgången, Enorm besvikelse !

Molde är ett lag i stor medvind ! Till skillnad från Rosenborg så har laget 3-3-3-3-3 på de 5 senaste matcherna. Riktigt imponerande och man ligger givetvis på förstaplats för tillfället i norska ligan.

Använd Betfair Methods till att tjäna pengar på Betfair idag !

Men idag tror jag det tar stopp för Molde's framgångar. Man möter ett hungrigt och revanschsuget Rosenborg på Lerkendal. Nu när man inte behöver tänka på CL mer så kan man koncentrera sig fullt ut på ligaspelet. Man ligger för tillfället hela 15 poäng bakom Molde så en vinst är extremt viktigt idag om man ska ha en liten chans att vinna ligan. Men det är inte så troligt att man gör detta även fast man besegrar Molde idag...

Ett taggat Rosenborg tar detta !!

4 kommentarer:

 1. Hej tänkte ta o följa dina spel,undrar hur du gör yes halvförsäkringar säg att jag bokar x i en match för 1000 kr hur mkt ska jag satsa på 25% försäkring?mvh jeppe

  SvaraRadera
 2. Tjena :)

  Vad kul! Känner redan pressen att man måste leverera ;)

  Om vi tar ett exempel, du bokar kryss i en match med oddsen 4,0. Då blir din totala risk 3000 kr om det slutar kryss i matchen.

  Om du då också ska ha en försäkring på 0-0 till 25% så delar du 3000 kr i 4 delar.

  3000/4 = 750 kr.

  Låt oss säga att oddset för 0-0 är 15,0. Då satsar du så mycket pengar som behövs för att komma upp i 750 kr. Då har du skaffat dig en "25% försäkring i matchen".

  Har du fler frågor så bara fråga på eller om det är något som är oklart :)

  SvaraRadera
 3. spelar du på det su skriver? såg på rosenborg matchen att det inte var nånting spelat på 1-1?

  SvaraRadera
 4. Jag spelar alltid spelen som jag lägger upp här på bloggen. Annars vore det lite dumt att hitta info och annat och sedan inte spela ;)

  Men du har rätt, jag har bara lagt in lite pengar än så länge på marknaden. Man försöker ju alltid få lite bättre odds först.

  Oddsen som jag skriver här på bloggen är de som är tillgängliga i skrivande stund. Det kan skilja lite då och då, skriver jag 3,65 så kan det bli 3,70 eller 3,75 till slut. Har inte så stor betydelse.

  Matchen börjar inte förrän 20:00 så där är god tid att få allt matchat :)

  SvaraRadera