onsdag 13 januari 2010

Förklaring till SportsBettingProfessor.

Många har hört av sig på mail angående SportsBettingProfessor.
Jag ska försöka förklara var detta är för system i detalj.
Enligt SportsBettingProfessors hemsida så ska man kunna vinna 90% av alla bet man gör med hjälp av systemet. Jag har spelat 3 spel än så länge och jag har vunnit på alla 3 hittills. Mitt startkapital är 100$.
Jag hade kunnat starta med ett startkapital på 1000$ eller mer men om man inte kan tjäna pengar med små summor så kommer man INTE att kunna göra det med större summor. Så jag tycker att det är bättre att börja smått och arbeta sig uppåt.

Man spelar på sporterna NBA,NFL och MLB. När du har köpt systemet så kommer du få alla "picks" levererade till din mailadress som du uppgav när du köpte produkten.
Jag har märkt att ungefär klockan 20:00 på kvällen så skickar Rich ut spelen som du ska lägga. Så du har god tid på dig att agera innan matchstart.

Just nu kan man testa SportsBettingProfessor för bara 5$ i en hel månad ! Jag har själv köpt det för 5$ och efter en månad ska det bli spännande att summera hur det har gått.
Svårare än så är det inte, man köper systemet för 5$, får spel till sin mail, lägger spelen hos sin bookmaker och sen när du vaknar på morgonen så ser du att du har vunnit :) Jag vet, det låter inte så trovärdigt men det har gått bra hittills och jag hoppas att det fortsätter :) Jag kommer att hålla alla intresserade uppdaterade om hur det går och om det är värt att lägga ner sina pengar på detta. Men vill du prova det redan nu så kan du köpa det för 5$ från länken här nedanför.

Köp SportsBettingProfessor För 5$ !!!.Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället ! Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2. Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar