torsdag 14 januari 2010

Det var väl onödigt Valencia!?

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se


Valencia... Leder med 0-2 efter 29 minuter och Nikola Zigic har gjort 2 mål ! När hände det senast??? Allt är frid och fröjd och jag har nästan redan räknat in en vinst på den matchen... Men tar man ledningen med 2-0 eller 0-2 för tidigt i matcher så slappnar man av. Det märker man inte själv men så är det. Givetvis gör då Deportivo 2 mål och får 2-2 i matchen !

Summering av Deportivo - Valencia

Det skulle vara kul att få fram statistik om när ett lag tar ledningen tidigt med 2-0 eller 0-2 och sen tappar till 2-2 eller förlust för det har jag sett MÅNGA gånger.
Jag hade ju "garderat" mig lite med x2 på matchen men det var ändå surt.

Min tradingmatch för igår var Kamerun - Gabon. Det gick väldigt bra och efter 9-10 minuter kunde jag "gröna ut". Spela innan match till oddset 1,41 för att sedan 9-10 minuter in i matchen trada ut till oddset 1,31.
Det blev ingen jättevinst precis, 18 kr för att vara exakt men meningen med detta är inte att jag ska vinna massa pengar.. Det är att försöka hitta bra matcher som andra kan spela på. Sen vad min insats i kronor på de olika spelen här på bloggen är inte så viktig.
Som alla vet som läser så är jag Sport Trader på heltid på Betfair och jag spelar för högre summor än 250 kr.
Meningen är att försöka hitta bra spel till mina läsare och lära alla hur lätt det kan vara att tjäna pengar på Sport Trading.

Förresten, vilken skräll av Gabon !!! Det hade jag dock inte kunnat tro. Men afrikansk fotboll är vad den är ;)

Igår fick jag 2 spel till min mail från SportsBettingProfessor och det var från 2 NBA matcher.
Det gick inte alls något vidare och det blev förlust på båda 2. Men det är ju ingen fara, då övergår man bara till Bet B nästa gång man får nya spel att betta på :) Där finns Bet A, Bet B och Bet C. När jag kikar på dagens NBA utbud så ser jag att där bara är 2 matcher att spela på och det blir nog inga spel idag, men man får se ikväll vid ungefär 20:00 om Rich Allen har hittat något.

Jag satt och läste igenom SportBettingChamp hemsida igår och läste lite testimonials på olika svenska sidor om systemet. Det verkar precis vara EXAKT samma sak som SportsBettingProfessor men med mycket lägre odds !
Vissa odds ligger på 1,40-1,55 i matcher man ska spela på. På hemsidan skriver han att han prickar in 97% av alla sina matcher ! Joo, det är väl inte så svårt om man spelar till såna odds. Då kan ju vem som helst lyckas hitta vinnarna.
Men frågan är, hur mycket pengar tjänar han? Man betalar ett engångspris på 197$ och sen får man hans spelförslag resten av livet, men många skriver att John Morrison (Säljaren av SportBettingChamp) hittar nya sätt att "mjölka" pengar av sina kunder hela tiden ! Inte riktigt seriöst i så fall?
Jag kunde inte hitta mycket negativt om SportsBettingProfessor och det verkar vara det bättre systemet av dessa 2.
Men vi får se om det blir vinster :)

Bestämmer man sig för att köpa SportsBettingProfessor så kommer Rich att rekommendera att man blir medlem på Heroescasino.com. Detta har jag gjort och det är en bra sida och lätt att navigera :)

Mitt "testsystem" på Betfair verkar ge en bra avkastning och jag ligger för tillfället +58 Kronor med små insatser. Visar det sig vara riktigt bra kommer jag att förklara exakt hur jag gör för alla, men det kommer att kosta 2000 Kr att få reda på det........ BARA SKOJA ! Ni kommer att få reda på det HELT GRATIS :) Jag testar vidare !

Nog om detta, här kommer speltipsen för idag !

"SPELTIPSEN TORSDAGEN DEN 14 JANUARI 2010"

Mali - Algeriet. (17:00 på Eurosport)
Tips: Båda lagen gör mål? Spela JA. (Betfair)
Odds: 1,85
Insats: 90 Kronor.


Matchkommentar: Här gäller en sak för båda lagen. Man måste spela offensiv fotboll och vinna matche ! Måste kanske är att ta i lite, men detta är match 2 i gruppspelet av 3 och med tanke på att Mali fick 4-4 mot Angola och Algeriet förlorade mot Malawi så är en trepoängare nästan ett måste.
Mali kommer att göra några förändringar i startelvan efter väldigt dåligt spel mot Angola i 79 minuter... Laget har fått bra självfötroende efter att ha tagit upp ett 4-0 underläge i öppningsmatchen ! Sanslös match var det.
Algeriet blev stor favorit mot Malawi och jag gick emot dem med framgång. Till den här matchen tror jag laget är betydligt mer laddat och kommer att göra en bättre match. Att båda lagen nätar är rätt säkert tror jag.

Udinese - Lumezzane. (18:30)
Tips: UNDER 3,5 mål (Läs om hur du ska trada i länklistan till höger)
Odds: 1,50
Insats: 300 Kronor.


Matchkommentar: Udinese spelade en tuff match mot Lazio i helgen och många av spelarna som spelade där kommer att vila när det gäller denna match i Coppa Italia.
Många yngre kommer att få chansen.
Lumezzane är ett lag som håller till i SerieC1A. På vägen till denna åttondelsfinal har bland annat Lumezzane besegrat Gallipoli (Lag som håller till i Serie B) med 6-0 ! Det är ett snålspelat lag som inte brukar släppa in många mål men inte heller göra så många. Udinese är ju inte Gallipoli... Tror att det blir en avvaktande inledning så man ska kunna trada ut relativt snabbt. Glöm inte läsa hur jag tradar på ÖVER/UNDER 3,5 i länklistan till höger.

Dessa 2 spel finner jag stort spelvärde i och jag önskar alla lycka till som ryggar :)


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället ! Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2. Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar