måndag 11 januari 2010

Matcher från Afrikanska Mästerskapet.

Fiorentina vann en rätt så tätt match med 2-1 som jag förutspådde och det var lite tur inblandat, bland annat stolpskottet Bari hade i andra halvlek. Men en turseger är ju seger också ;)


Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.Valencia hade inte några större problem mot Xerez fast efter 0-1 tidigt i matchen så tog hemmalaget över. Men så många gånger förr så pallar inte Xerez i 90 minuter.
Jag trada på den matchen också och det blev en fin vinst efter 0-1 i minut 11 :) 651 kronor för att vara exakt.

Båda spelen satt igår och det blev en bra vinst här på bloggen :)

Igår fick jag Bet B levererat till min mail från SportBettingProfessor. Det var Toronto - Boston i NBA med -1 för Boston. Matchen slutade 107-114 till Boston och det blev en vinst på matchen :) Mitt startkapital var 100$ och nu ligger jag på 102$ :) Så en liten profit har det blivit. Får se om han skickar ut några spel idag. Då skriver jag om det imorgon. Bara 3$ till så har systemet betalat sig själv ;)

Jag måste bara skriva lite om Angola - Mali också ! VILKEN MATCH ! 4-0 blir 4-4 ! Mali gör 4 mål på 13-14 minuter kvar av matchen. Har aldrig sett något liknande. Där har vi ett becis på att Afrikansk fotboll kan vara svängig. Idag spelar Elfenbenkusten - Burkina Faso i Cabinda... Jag hoppas verkligen att där inte händer något med tanke på vad som hände Togo när dem var på väg till Cabinda. Afrikansk fotboll är en stor fest och det är så det ska vara !
man kan se alla matcherna på Eurosport och jag tänker följa de flesta :)

"SPELTIPSEN MÅNDAGEN DEN 11 JANUARI 2010"

Malawi - Algeriet.
Tips: Algeriet håller nollan? Spela NEJ. (Betfair)
Odds: 1,89
Insats: 75 Kronor.


Malawi - Algeriet.
Tips: Oavgjort (Inget Spel) Spela Malawi. (Insats tillbaka vid oavgjort)
Odds: 5,5
Insats: 30 Kronor.


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Matchkommentar: Här tycker jag att Algeriet har blivit för stor favorit ! Spelbolgan pressar ner bortalaget mellan 1,40 - 1,55 och det är toklågt enligt mig !
Malawai är ett kapabelt lag som har utvecklats oerhört de senaste åren. För inte så längesen spelade laget 1-1 mot Elfenbenkusten och det är starkt ! I kvalet så vann man över de regerande Afrikanska mästarna Egypten med 3-1 !
Algeriet är också ett kapabelt lag med den stora stjärnan Karim Ziani som spelar klubbfotboll i Wolfsburg.
Algeriet har plågats av en del skadebekymmer inför turneringen. Framför allt handlar det då om målvaktsposten där den tilltänkte förstekeepern, Lounes Gaouaoui, fått lämna återbud pga blindtarmsoperation. Antar Yahia, som räknas in till att vara en av nyckelspelarna i truppen dras också med skadebekymmer och ser troligen ut att missa matchen.
Malawi har inga problem med skador och ska ställa upp med bästa tänkbara lag. Jag spelar 2 spel på den här matchen som jag tycker är riktigt bra.

Elfenbenskusten - Burkina Faso.
Tips: 1
Odds: 1,30 (Betfair)
Insats: 300 Kronor.


Matchkommentar: Elfenbenskusten har fått en rätt enkel resa genom gruppspelet tack vare att Togo drog sig ur. Fast då måste Burkina Faso besegras.
Det tror jag kommer att gå relativt enkelt och spel med handicap kan också vara aktuellt, men jag tycker 1,30 på "Elefanterna" är lite högt och spelar till rätt hög insats. Drogba stänker in ett par baljor?
Burkin Faso har en grym spelare, Moumouni Dagano. han har öst in mål i kvalet men mot försvar som Elfenskusten har ska inte Burkina Faso få många chanser.

Dessa spel har jag att erbjuda till alla som är intresserade idag :)

LYCKA TILL !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

4 kommentarer:

 1. Jag betalade $5 för SportsBettingProfessor tidigt i fredags och var direkt i kontakt med honom gällande framtida månadsbetalningar, lite frågor och så bara. Jag har dock inte fått ett enda speltips till min mail ännu :S

  Skall ta och fråga honom hur detta kommer sig.

  SvaraRadera
 2. Det var konstigt. Du borde ha fått igår på Boston matchen. Men vilken mail använder du? han rekommenderar att man har har Gmail så man inte får försening på spelen, men jag har hotmail och det funkar bra.

  SvaraRadera
 3. Min mail hade av någon anledning inte registrerats, men han säger att det skall vara fixat nu. Inväntar dagens spel så får vi se :)

  SvaraRadera
 4. Härligt ! Ska bli spännande att se om man kan vinna från systemet :)

  SvaraRadera