söndag 24 januari 2010

Bologna - Bari (Italien/Serie A) (15:00)

Tips: BOKA (spela emot) att det ska bli X.
Odds: 3,30. (Risken blir 230 Kronor)
Insats: 100 Kronor.
Hur du ska göra: Det är väldigt enkelt, efter första målet i matchen så ska du trada ut så det blir grönt på båda sidor :) Det kvittar vilket lag som gör mål för oddset på X kommer att stiga.
Resultat: RÄTT!!! Mål i minut 40 och oddset steg till 4,0 ! VINST: 14,72 Kronor


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Kommentar: Marc Di Vaio har börjat hitta formen i Bologna efter en liten svacka. Nätade 2 gånger i förra matchen. Tittar man på statistik när Bologna gör alla sina mål så brukar dem komma i första halvlek. Hela 62% av målen kommer inom de första 45 minuterna.
Bari trodde alla skulle bli en riktig slagpåse men dem har verkligen bevisat motsatsaen ! Med Barreto i spetsen så öser Bari på framåt och laget har gjort 9 mål de den första kvarten. 2 offensiva lag som vill framåt. Skulle inte tro att detta slutar 0-0. Men, chansen finns ju att det kan stå 0-0 länge ;) Efter ungefär 65-70 minuter (Om det fortfarande står 0-0) så MÅSTE du trada ut till en förlust. Förlusten blir mindre om du agerar i tid. Vänta max 70 minuter innan du agerar. Annars blir förlusten 230 kronor och det är för mycket att förlora på en match när man "bara" satsar en hundralapp.


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet. Gör en insättning på 300 SEK.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

6 kommentarer:

 1. hej,

  kan du förtydliga lite när du skriver "trada ut"
  jag bokade på oavgjort, när jag ska trada ut exakt hur är det du menar då?

  tack

  SvaraRadera
 2. Då ska du trada ut när första målet har fallit i matchen. Som idag, Bari gjorde mål i 40:e minuten och då gick oddset upp till 4,0 för att spela på oavgjort. Då kan man trada ut och göra vinst hur det än går :)

  SvaraRadera
 3. det jag ville veta var vad du menar med "trada ut". är lite oklart för mig

  SvaraRadera
 4. Jaha, då ber jag om ursäkt. Trada ut betyder att du gör en vinst hur det än går i matchen. Vi tar Bologna - Bari som exempel igen. Du bokar X till oddset 3,30 för 100 kr. Efter första målet går oddset upp till 4,0 och det är precis då du "tradar ut". Du gör så att du vinner hur det än går i matchen. Du vinner lika mycket pengar på 1,X eller 2. Är det oklart är det bara att fråga igen :)

  SvaraRadera
 5. Finns där någon knapp dår det står trada ut?

  SvaraRadera
 6. Nä, det finns inget sånt. Du kan få det så men då får man skaffa sig en Betfair programvara. Jag använder bara "trada ut" för att jag vet inte riktigt hur jag annars ska säga det.

  SvaraRadera