tisdag 12 januari 2010

Cupfotboll iallafall...

Har fortfarande inte glömt hus kasst det var av "Elefanterna" att spela 0-0 mot Burkina Faso ! På presskonferensen efter matchen sa Didier Drogba att det var svårt att fokusera på fotbollen med tanke på det som hände med Togos landslag. Det har han helt rätt i och man skulle avstått spel från den matchen helt. Men fel har man alltid någon gång.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället ! Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2. Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Idag är det mycket cupfotboll på schemat och jag vet att jag borde avstå från detta, men jag har hittat ett för bra spel för att kunna hoppa över det :) ! Det blir även spel från Afrikanska Mästerskapen och här kommer dagens spel.


"SPELTIPSEN TISDAGEN DEN 12 JANUARI 2010"

Egypten - Nigeria.
Tips: 2
Odds: 2,52
Insats: 80 Kronor


Matchkommentar: Egypten är regerande afrikanska mästare men har inte imponerat på vägen till Angola. Laget har inte lyckats vinna mot Nigeria på 47 år !
Frågetecknen för Egypten inför mästerskapet är många och riktigt tunga pjäser fattas. Aboutreika som är borta på grund av skada. Dessutom fattas Barakat, Homus och Zaki.
Aboutreika och Zaki är lagets största stjärnor och det är riktigt tunga avbräck.
För inte så längesen så missade Egypten att ta en VM plats i Sydafrika. Algeriet blev för svåra och det var en riktig skräll ! Nu kan laget fokusera på Afrikanska Mästerskapen men jag tror att spelarmaterialet är för dåligt den här gången.
Nigeria har grym stark offensiv ! Nwankwo Kanu,Kalu Uche,Obafemi Martins,Yakubu Aiyegbeni och Odemwingie som börjar på bänken men lär ändå få spela rätt mycket i Angola. Även John Obi Mikel ska starta på mittfältet och gör alltid stabila insatser. Man undrar varför han inte får mer speltips i Chelsea?
Nigeria är grymt starka fysiskt och det lär smälla rejält i matchen. Öppningssmatcher är alltid lurig som vi redan har sett ! Men jag tror att Nigeria fixar en stabil seger.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Le Mans - Bordeaux.
Tips: 1x (Dubbelchans ifrån Betsafe)
Odds: 1,78
Insats: 75 Kronor


Matchkommentar: Bordeaux blev cupmästare förra säsongen och vill gärna försvara sig guld, men den här matchen kommer lite olägligt då Bordeaux ska möta Marseille till helgen och den matchen har större prioritet.
I helgen spelade Bordeaux match mot Rodez (Ett lag långt ner i seriesystemet) och det blev "bara" 1-0 efter mål från straffpukten. Det konstiga var att det bästa laget matchades och det skulle ju bli en överkörning... Men bollen är rund som det heter ;)
De flesta spelare får vila som spelade den matchen och dessa har inte ens rest med truppen till Le Mans: Ciani, Trémoulinas, Diarra, Gourcuff, Chamakh.
Det är nästan alla de bästa spelarna laget har och Laurent Blanc vill spara dessa till Marseille matchen.
Även Traore är borta pga spel i AM.

Trolig laguppställning är denna: Carrasso - Chalmé, Henrique, Planus, Placente - Fernando - Saivet, Plasil, Jussiê - Bellion, Cavenaghi

Det är en blandning av typ B-laget och C-laget om något sånt hade funnits !

Till och med tränaren har gått ut och sagt såhär: "något problematisk, då den stör uppladdningen inför matchen mot Marseille på söndag. Dock ger den alla i truppen chansen till speltid, vilket är positivt.”

Vinner Bordeaux mot ett heltaggat Le Mans idag? JAG TROR INTE DET !


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar