onsdag 27 januari 2010

St Mirren - Rangers. (Skottland/Premier League) (20:45)

Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål. Läs längst upp här på bloggen hur du ska göra.
Odds: 1,41
Insats: 200 Kronor.
Resultat: Det blev 0-1 i minut 2 ! Men jag väntade kallt och efter 30 minuter var oddset nere i samma som jag boka. Trada ut till plus minus 0.


Kommentar: St Mirren är ett riktigt snålspelat lag och tittar man på de 6 senaste matcherna har laget gjort 3 mål och släppt in 5 ! Det kan man verkligen kalla snålt.
Glasgow Rangers saknar Novo och andra offensiva spelare till den här matchen. Glasgow saknade även dessa spelare i förra matchen och då gjorde man 1 mål och det var på övertid mot Hearts.
Endast 20% av alla St Mirrens hemmamatcher har slutat med över 2,5 mål. Jag tror att detta blir en målsnål fight.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar