tisdag 26 januari 2010

Tottenham - Fulham. (England/Premier League) (21:00)

Tips: Använd dig av av ÖVER/UNDER 3,5 mål. Läs i högerspalten om hur du ska trada på matchen.
Odds: 1,40
Insats: 300 Kronor
Resultat: RÄTT !!! Inget mål de första 12-13 minuterna av matchen så det blev enkel trading :) Vinst: 19,58 SEK !!!


Kommentar: Tottenham började det nya året med att köra över Petersborough på hemmaplan, men sedan dess har det varit grus i maskineriet. Har inte vunnit på 3 raka matcher. Klubben har skadebekymmer till detta Londonderby. Den som saknas mest är Aaron Lennon. Tottenham får ingen speed på sin högerkant när inte han spelar. Ett antal andra spelare är dessutom osäkra inför kvällen.
Tottenham brukar göra sina mål efter den första halvtimmen av matchen. Endast 8 mål har Tottenham producerat före den första halvtimmen av matchen och i ett Derby kommer det att bli garanterat tufft på plan.
Fulham gör det riktigt bra och laget hade kunnat blanda sig i toppstriden om inte det hade varit för det usla bortaspelet ! Endast en seger har det blivit för Roy Hodgsons mannar. Fulham är inte heller glada för att göra mål tidigt i matcherna. Endast 5 mål har laget gjort innan 30 minuter har gått av matcherna. Skadebekymmer, Londonderby och två lag i halvkass form talar för en målsnål tillställning. Men som sagt, det räcker med 15 minuter ;)


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !Mitt NBA spel satt fint inatt och den här gången hittade jag det lite lättare på scoreboarden när jag vaknade ;)

Där kommer kanske ett spel till ikväll men jag tänkte först se hur oddsen förändras ju närmare matchstart vi kommer, så håll koll :)


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar