torsdag 21 januari 2010

Testet är slut - SportsBettingProfessor är inte bra enligt mig !

Får först och främst be om ursäkt till alla som rygga spel på Boulogne ! Dem var urusla och kunde förlorat med mer än 2 bollar.
Den grekiska cupmatchen gick inte heller något vidare och det blev även där 0-2.
Matchen ifrån Cypern blev uppskjuten. Vet inte riktigt anledningen till varför.
Nä, inte så stor lycka igår med spelen !

Och så var det SportsBettingProfessor..... Fick 3 nya matcher att spela på igårkväll. Jag läste igenom mailet och kom till slutet där de angivna matcher står och ser hur jag ska spela ! Jag tittade länge på matcherna och tyckte att det var riktigt, RIKTIGT korkade matcherna han hade valt ut. Phoenix - New Jersey var systemspelet igår med jag tyckte att det var dumt så jag la inte in något spel. Spelet var New Jersey med handikappet 13,0. New Jersey är NBA:s sämsta lag och jag räknade med att laget skulle förlora med 20 poäng eller nåt sånt... Resultat: Ungefär 20 poäng förlora dem med. Jag la faktiskt inte in ett enda spel igår. Trodde inte alls på det. Tur var väl det för bara 1/3 spel gick in och det spelet han träffa gick in med 1 poäng eller nåt sånt.

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Så jag har kommit fram till följande: Jag ska skicka ett mail till Clickbank för att se till så att jag inte får några framtida betalningar. Jag tycker spelen som Rich plockar fram är väldigt dåliga och jag kan hitta bättre spel själv och som går in oftare än hans. Jag brukar lägga in mina NBA tips på min bettingblogg som du kan hitta i högerspalten lite längre upp på sidan -------->
SportsBettingProfessor är ingenting för mig iallafall. Jag ska behålla mitt Heroes konto och försöka arbeta upp kapitalet på egen hand. Har bara 82$ kvar nu så upp till 100$ ska jag igen.

Där blev ingen lycka på Topptipset heller. 2 fel blev det och ännu en förlust.

Väldigt dåligt utbud av fotbollsmatcher idag men jag har hittat något intressant iallafall.

Fotbollstipsen 21 Januari 20010

Gabon - Zambia (Angola/Afrikanska Mästerskapen) (17:00)
Tips: 1x (Dubbelchans)
Odds: 1,39 (Betsafe)
Insats: 90 Kronor.


Kommentar: Det som jag har sett av Gabon hittills har imponerat på mig. Laget har ett kompakt försvarsspel och är väldigt vassa på kontringar när dem får chansen. Det räcker med ett X för att ta sig vidare till nästa omgång och det tror jag Gabon fixar lätt.
Zambia har spelat rätt hyfsat i början av alla matcher men efter en tid har man sett att laget inte riktigt orkar. Zambia måste gå för vinst om det ska bli avancemang men det är knappast troligt mot ett bra Gabon. Hade tänkt att spela en rak 1 men med tanke på hur det går i den andra matchen kan Gabon bli försiktiga. Vi såg ju hur det gick i matchen mellan Angola - Algeriet...........

Detta var den enda matchen av spelvärde idag. Men jag spelar på andra sporter än fotboll , det är bara att gå in på min bettingblogg och titta om där är spel upplagda :)


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se


Här kommer att läggas upp lite bilder ifrån min trading på Betfair också. Det är för att visa att man kan tjäna bra pengar när man tradar på fotbollsmatcher och även visa hur lätt det kan vara. Kommer givetvis att lägga upp mina förlustmatcher också för man ska veta att det inte alltid är guld och gröna skogar när man håller på med trading.


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet. Gör en insättning på 300 SEK.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar