torsdag 7 januari 2010

Nu är det slut med cupfotboll !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. när det är cup fotboll, kvittar vilket land det, så bör jag låta bli att spela överhuvudtaget ! Men ändå så ska jag ge mig på matcherna varje gång ;) I spel lär man sig aldrig.

En sak var riktigt skum igår, på Unibets livescore stod där att slutresultatet på Libanon - Vietnam blev 1-1. Men på Betssafe stod där att Vietnam blev 1-2 ! Vilket stämde? Det hade i och för sig inte så stor betydelse för jag hade vunnit vilket som, men jag tog reda på det rätta slutresultatet och det var 1-2 till Vietnam.

Så var det cupfotbollen. Alcorcon kom inte alls upp i samma klass som när laget spelade mot R.Madrid. R.Santander visade att Primera Division lag är bättre.

Allt gick fel för A.Madrid ! 1-0 till Huelva efter 14 minuter och efter 21 minuter blev Ujfalusi utvisad i bortalaget ! 2-0 i 24 minuten gjorde det inte bättre och då var lampan verkligen släckt ! Nä, ingen cupfotboll för mig längre och den här gången MENAR jag det !

Idag är det ett trist utbud av matcher och det får bli spel på andra sporter än fotboll. Eller, där är matcher men det är cupfotboll från Spanien.................

Jag tänker lägga in lite spel på min Bettingblogg som ni hittar på betfairspeltips.bettingbloggen.com.

Där lägger jag dagligen upp spel på andra sporter än fotboll.

till alla er som tänker att spela på cupfotboll ikväll önskar jag ett stort lycka till :) Jag har iallafall inte förmågan att förstå mig på cuper.

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar