fredag 27 november 2009

Hur man tradar på ÖVER/UNDER 3,5 mål på Betfair.

Här är en förklaring om hur jag sports tradar när det gäller Över/Under 3,5 mål marknaden på Betfair.

SPORTS TRADING PÅ ÖVER/UNDER 3,5 MÅL PÅ BETFAIR


Innan matchen börjar SPELAR du att det ska bli UNDER 3,5 mål i den angivna matchen jag har valt. När matchen har kommit igång väntar du ungefär tills 10-15 minuter har gått, då går du in och BOKAR att det ska bli UNDER 3,5 mål så du gör en vinst hur det än går (förutsatt att det inte har blivit något mål). Du ska ha gröna siffror på din dataskärm då.

För oddset på att BOKA kommer att sjunka ju längre matchen går och det är precis det du vill. Du kommer inte att göra "jättevinster" på varje match men många små vinster blir ju stora nät man lägger ihop dem :)

Det händer givetvis att det trillar in ett mål den första kvarten av matchen ibland.
Oddsen för att BOKA kommer att rusa upp om det blir ett mål de första 15 minuterna, så då kan du inte gröna ut och göra en vinst om detta händer. Då finns det 3 olika strategier man kan ta till:

Du kan välja nummer 1: Vänta en stund och se om matchen rullar på utan att någon gör fler mål. Oddsen på BOKA kommer att sjunka igen och då kan du gröna ut.

Du kan välja nummer 2: Du ser matchen och tycker att det ser bra ut, du ligger kvar med ditt vad för du tror att det inte ska bli ÖVER 3,5 mål i denna match. (Rekommenderas inte)

Du kan välja nummer 3: Där blir fler mål i matchen och oddsen för att BOKA blir väldigt höga. Då kan du välja att gå in och SPELA att det ska bli ÖVER 3,5 mål i matchen. Då blir förlusten ett faktum men att göra detta så tidigt som möjligt minskar samtidigt din sammanlagda förlust och detta tar du igen i nästa vinstmatch istället :) Man kan tyvärr inte alltid vinna...

8 kommentarer :

 1. Hej! Jag har använt Betfair en del så känner till det, men aldrig några såna här metoder. Tänkte testa det. Jag undrar bara hur vet jag hur mycket jag ska satsa för att det ska bli vinst? Ska jag spela och boka samma summa? Hur mycket ska man satsa om man vill ha en vinst på ca 25€/vad, är det ens möjligt Tack. Trevlig sida förresten! :)

  /H.K.

  SvaraRadera
 2. Hej :) Då var det tur att du hittade hit då ju :) Det bör du göra, jag gör det varje dag och tjänar riktigt bra med pengar. Jag vill hjälpa andra göra likadant. Det beror ju på vad du satsar från början. Men om du går in på Arbcruncher.com så finns där hjälpmedel hur du ska räkna ut det. Nä, aldrig samma summa. Igår så SPELADE jag till oddset 1,43 på den tyska matchen och efter 12 minuter fick jag 1,28 på BOKA. Då satsade jag 166 kronor på det. SPELA=150 kr. BOKA=166 kr. Mellanskillnad= 16 kr. Det är möjligt att vinna så mycket, men då måste du satsa en hel del. Jag brukar satsa så jag vinner 100-150 kronor per match. Man ska inte ta för stora risker för det är ju ett spel. Förstår du inte eller har fler frågor så svarar jag gärna på dem :)

  MVH Rasmus

  SvaraRadera
 3. Hur kommer man till valet över/under 3,5 mål på matchen? Jag hittar bara de vanliga ddsen på betfair. I övrigt mycket bra sida. mvh/andersson

  SvaraRadera
 4. Alla matcher erbjuder inte spel på ÖVER/UNDER 3,5 mål. Men de flesta gör. De stora ligorna som Premier League och Spanska ligan gör det alltid :) Men tänkte du satsa på en lite "mindre" match så kanske inte denna spelformen erbjuds.

  MVH Rasmus

  SvaraRadera
 5. En kort fundering bara... vad är bäst? köra på under 3.5 som i texten ovan eller att köra på under 2.5? Vad är egentligen nackdelarna/fördelarna rent allmänt med de bägge alternativen?

  SvaraRadera
 6. Att köra Under 3,5 är ju en aning säkrare än 2,5 mål. Men där finns väldigt många sports traders som har specialiserat sig på 2,5 måls marknad och tjänar bra med pengar på detta.

  Men jag själv gillar 3,5 och även 4,5 när oddsen är tilltalande.

  SvaraRadera
 7. Hej! Det framgår inte vilka typer av matcher du rekommenderar att spela på med denna metod. Ska man välja matcher som talar för att bli målsnåla? Och vad bör oddset ligga på för att spela "under 3,5"?

  Tack på förhand / Jakob

  SvaraRadera
 8. Tjena,

  Jodå, det framgår. I början av texten står där UNDER 3,5. Därför gäller det att ha målsnåla matcher.

  Oddset bör inte ligga under 1,35 om spel ska vara aktuellt.

  SvaraRadera