fredag 27 november 2009

Hur man tradar på Över/Under 3,5 mål på Betfair

Tänkte att det hade varit bra om jag skrev en förklaring om hur jag sports tradar när det gäller Över/Under 3,5 måls marknaden på Betfair då jag har fått en hel del frågor kring denna marknaden på sistone.

SPORTS TRADING PÅ ÖVER/UNDER 3,5 MÅL PÅ BETFAIR

Innan matchen börjar spelar jag på att det ska bli under 3,5 mål. När matchen har kommit igång väntar jag ungefär tills 10-15 minuter har gått och går då in och bokar att det ska bli under 3,5 mål så man säkrar en vinst hur det än går förutsatt att det inte har blivit något mål såklart.

För oddset på att boka kommer att sjunka ju längre matchen pågår och det är precis det man vill med den här enkla och smarta metoden. Du kommer inte att tjäna några större pengar på varje match men många små vinster blir till slut ganska stora i längden.

Det händer då och då att det trillar in ett mål den första kvarten av matchen. Oddsen för att boka kommer då att rusa upp om det blir ett målinom de första 15 minuterna och då kan du inte gröna ut. Då finns det 3 olika strategier som man kan ta till.

Strategi 1: Vänta en stund och se om matchen rullar på utan att några fler mål görs. Oddsen på att boka kommer att sjunka igen och då kan du gröna ut.

Strategi 2: Du ser matchen och tycker att det ser bra ut och du väljer att ligga kvar med ditt spel för du tror verkligen inte att det ska bli över 3,5 mål. Riskfyllt och rekommenderas inte.

Strategi 3: Där blir fler mål i matchen och oddsen för att boka blir väldigt höga. Då kan du välja att gå in och spela på att det ska bli över 3,5 mål i matchen. Då blir också förlusten ett faktum men att göra detta så tidigt som möjligt minskar samtidigt din sammanlagda förlust och och detta tar du igen i nästa vinstmatch istället. Allt handlar om långsiktighet och enstaka förlustmatcher kommer man aldrig ifrån.

9 kommentarer:

 1. Hej! Jag har använt Betfair en del så känner till det, men aldrig några såna här metoder. Tänkte testa det. Jag undrar bara hur vet jag hur mycket jag ska satsa för att det ska bli vinst? Ska jag spela och boka samma summa? Hur mycket ska man satsa om man vill ha en vinst på ca 25€/vad, är det ens möjligt Tack. Trevlig sida förresten! :)

  /H.K.

  SvaraRadera
 2. Hej :) Då var det tur att du hittade hit då ju :) Det bör du göra, jag gör det varje dag och tjänar riktigt bra med pengar. Jag vill hjälpa andra göra likadant. Det beror ju på vad du satsar från början. Men om du går in på Arbcruncher.com så finns där hjälpmedel hur du ska räkna ut det. Nä, aldrig samma summa. Igår så SPELADE jag till oddset 1,43 på den tyska matchen och efter 12 minuter fick jag 1,28 på BOKA. Då satsade jag 166 kronor på det. SPELA=150 kr. BOKA=166 kr. Mellanskillnad= 16 kr. Det är möjligt att vinna så mycket, men då måste du satsa en hel del. Jag brukar satsa så jag vinner 100-150 kronor per match. Man ska inte ta för stora risker för det är ju ett spel. Förstår du inte eller har fler frågor så svarar jag gärna på dem :)

  MVH Rasmus

  SvaraRadera
 3. Hur kommer man till valet över/under 3,5 mål på matchen? Jag hittar bara de vanliga ddsen på betfair. I övrigt mycket bra sida. mvh/andersson

  SvaraRadera
 4. Alla matcher erbjuder inte spel på ÖVER/UNDER 3,5 mål. Men de flesta gör. De stora ligorna som Premier League och Spanska ligan gör det alltid :) Men tänkte du satsa på en lite "mindre" match så kanske inte denna spelformen erbjuds.

  MVH Rasmus

  SvaraRadera
 5. En kort fundering bara... vad är bäst? köra på under 3.5 som i texten ovan eller att köra på under 2.5? Vad är egentligen nackdelarna/fördelarna rent allmänt med de bägge alternativen?

  SvaraRadera
 6. Att köra Under 3,5 är ju en aning säkrare än 2,5 mål. Men där finns väldigt många sports traders som har specialiserat sig på 2,5 måls marknad och tjänar bra med pengar på detta.

  Men jag själv gillar 3,5 och även 4,5 när oddsen är tilltalande.

  SvaraRadera
 7. Hej! Det framgår inte vilka typer av matcher du rekommenderar att spela på med denna metod. Ska man välja matcher som talar för att bli målsnåla? Och vad bör oddset ligga på för att spela "under 3,5"?

  Tack på förhand / Jakob

  SvaraRadera
 8. Tjena,

  Jodå, det framgår. I början av texten står där UNDER 3,5. Därför gäller det att ha målsnåla matcher.

  Oddset bör inte ligga under 1,35 om spel ska vara aktuellt.

  SvaraRadera
 9. Tja, varför ska man spela under 3,5 innan matchen och sen under 3,5 igen?! Fattar inte riktigt?!

  SvaraRadera