lördag 21 november 2009

Topptipset - Idag gäller det att få 8 rätt !

Här kommer mitt Topptips spel som jag lovade. Idag ska vi få 8 rätt med tanke på hur nära det var på Powerplay i torsdags !

1.Sunderland-Arsenal: X2
2.Birminghamn-Fulham: 1X
3.Burnley-Aston Villa: 1X
4.Chelsea-Wolverhampton: 1
5.Hull-West Ham: 1X
6.Barnsley-Cardiff: 1 2
7.Coventry-Crystal Palace: X2
8.Middlesbrough-Nottingham: X2

Systemet kostar 128 kronor att lämna in och innehåller 7 halvgarderingar.

LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna lika mycket pengar som en heltidsanställd varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Gamblingonline.se - Allt Inom Spel & Dobbel

Ni som använder Fotbollspengar bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder dessa två sidor varje dag för att få fram mina expertspel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar