söndag 15 november 2009

DAGENS BÄSTA SPEL ! TJÄNA PENGAR PÅ EN MATCH !!!

Summering av gårdagens spelförslag: Det blev ett riktigt bottennapp igår kan man säga ! Dagens bästa spel på Thailand gick in och där tjänade jag lite pengar men jag hade grym otur ! Syrien gjorde mål i 90:e minuten och på den matchen blev det förlust 76 SEK. Accrington hade straff mot Dag And Read i 84:e minuten läste jag på deras hemsida som dem lyckades bränna ! Där blev förlust med 102 SEK.
Island spelade totalt ut Luxemburg utan att göra mål i första halvlek !
I andra gjorde islänningarna 0-1 men lyckades bara få med sig 1-1.
Sammanlagt på alla mina spel blev det en förlust på 263 SEK.
Aldrig kul med en sån förlust men jag måste säga att det var mycket otur inblandat.
På Kombispelet gick det inget vidare heller, och på Topptipset gick det uruselt !
Jag brukar alltid ha lite rätt när det ger lite pengar i utdelning.
Det är bättre att ha rätt när det ger mellan 5000-15000 SEK än när det ger 500 SEK.

Jag har märkt att mina spel på helgen nästan aldrig går. Det är ett konstigt fenomen. Men jag ska göra mitt bästa idag för att tjäna lite pengar :)

STARTKAPITAL: 5000 SEK.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5637 SEK."SPELTIPSET SÖNDAGEN DEN 15 NOVEMBER 2009"

Match: Ethnikos Asteras - Pierikos. Start: 14:00. Tips: BOKA Pierikos (Spela Emot) Odds: 1.39 Insats: 300 SEK. (Risken blir 117 SEK)

Kommentar: Här är något väldigt konstigt med denna matchen. Oddsen sitter helt fel och det kommer att ändra sig ju längre matchstart det kommer. DAGENS BÄSTA SPEL MEN SKYNDA ATT FYNDA !!!

Detta var dagens enda match som jag finner något spelvärde i men vilket spelvärde det är i den !!! OBS: ODDSET KOMMER ATT GÅ UPP PÅ PIERIKOS INNAN MATCHSTART SÅ DET GÄLLER ATT LÄGGA IN SPELEN !!!

Lycka Till !

Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar