tisdag 17 november 2009

Spela på fotboll - De bästa speltipsen från Betfair.

Summering av gårdagen: Mitt enda spel satt fint igår och det blev 60 SEK i vinst :) Liten men stabil vinst, Racing Club tog ledningen i 4:e minuten och höll sedan den ledningen till slutet. Gutt !

STARTKAPITAL: 5000 SEK.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5580 SEK.

"SPELTIPSEN TISDAGEN DEN 17 NOVEMBER 2009"

Match: Luxemburg - Italien (U21). Start: 18:00. Tips: ÖVER/UNDER 3,5 mål. Spela att det blir UNDER 3,5 mål. Odds: 1,55 Insats: 50 SEK.

Kommentar: Här ska det ju egentligen vara stor klasskillnad mellan lagen men Luxemburg är inte så dåliga som alla tror. Laget har faktiskt besegrat Bosnien/Herzegovina på bortaplan med 0-1 och det är rätt så starkt. I förra matchen hade Italien stora problem med Ungern och förlorade med 2-0.
Laget spelade inte alls bra och denna match blir tuff. Målsnålt och 0-1 ? OBS: DENNA MATCHEN GÅR ATT SE PÅ BETFAIR LIVE VIDEO.

Match: Portugal U21 - Grekland U21. Start: 19:15. Tips: BOKA Portugal (Spela emot) Odds: 1,80 Insats: 40 SEK. (Risk: 32 kr)

Kommentar: Portugal har inte alls börjat kvalet som man hade tänkt sig. Har nu inte vunnit på 3 raka matcher och det börjar se mörkt ut för portugiserna. Grekland är i riktiga toppform och kommer till denna match med stort självförtroende. Tror att det blir en målsnål match. (Brukar vara så när Grekland är inblandat)

Match: Morecambe - Carlisle. Start: 20:45. Tips: BOKA Carlisle (Spela emot) Odds: 2,42 Insats: 70 SEK. (Risk: 99 SEK)

Kommentar: Första mötet mellan dessa lagen slutade 2-2. Därför är det lite konstigt att alla spelbolag har gjort bortalaget till favorit i denna matchen. Det borde vara tvärtom så oddsen kommer nog att ändras lite senare. Hemmalaget är i väldigt bra form och det känns som om laget har en fin chans att gå vidare från FA-Cupen med detta motståndet.


Detta var alla speltipsen denna tisdag. Inte så stort utbud idag men tycker ändå att man kunde hitta fina och prisvärda spel :) Imorgon (Onsdag) är det roligare speldag pga playoff till VM .

LYCKA TILL !
Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar