torsdag 19 november 2009

Speltipset för Powerplay.

Jag lovade det innan och här kommer speltipset för Powerplay

Match 1. Färjestad - HV 71: X2
Match 2. Lee Goren - M.Thörnberg: X2 (Head To Head) (Vem gör flest mål?)
Match 3. Frölunda - Brynäs: 1
Match 4. Linköping - Djurgården: 1 2
Match 5. J.Hlavac - M.Nilsson: 1X (Head To Head) (Vem gör flest mål?)
Match 6. Modo - Luleå: 1 2
Match 7. Skellefteå - Södertälje: 1
Match 8. Timrå - Rögle: X

Systemet är på 32 kronor och innehåller 5 halvgarderingar.

Som jag skrev innan är det inte någon idé att satsa mycket pengar på detta spelet, det räcker med en femtiolapp eller så.
Har du även Canal+ så kan du se Färjestad - HV 71 live med "pling i rutan" från de andra matcherna som spelas :)

LYCKA TILL !Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systeme för att tjäna lika mycket pengar som en heltidsanställd varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommenderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar