torsdag 26 november 2009

Champions League fotbollen satt fint igår !

Champions League satt fint igår ! Stabil vinst blev där :)

Summering av gårdagens speltips: Det blev en lyckad kväll idår :)
Det började med en förlust på första matchen men det var bara på 13 kronor (Dinamo Zagreb gjorde mål i 84:e och 90:e minuten)
Sen var det dags för CSKA Moskva - Wolfsburg. Jag streama matchen på Internet och hoppades givetvis på ett tidigt mål. Wolfsburg tog ledningen i 20:e minuten ungefär och då trada jag ut ! Jag satsade 200 kronor på att det skulle bli ÖVER 1,5 mål i matchen innan den hade börjat. (Fick 1,39 i odds) Efter första målet så sjönk oddsen på BOKA till 1,13 och då satsade jag 246 kronor på att det skulle bli UNDER 1,5 mål.
Då fick jag fina gröna siffror på skärmen som talade om att jag skulle vinna 46 kronor hur det än går :) Efter 90 minuter blev det 2-1 till Moskva så jag hade vunnit om jag hade legat kvar med spelet. Men det är bättre att ta vinsten när man kan :)
Juventus hade stora problem som väntat i Frankrike och förlorade med 2-0.
Hull började i ett rasande tempo och hade 3-0 efter 25 minuter ! Sen slappnade laget av men vann ändå med 3-2.
Sammanlagt igår blev det en stabil vinst på 168 kronor.
Chelsea var ju tvungna att vinna mot Porto annars hade kombispelet suttit fint.

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5840 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)


Det blir inga speltips idag. Där är bara 5 fotbollsmatcher att välja på så mitt förslag är att vänta tills Fredag,Lördag,Söndag :) Då är det riktigt fina matcher och massor av liga fotboll.

Men man måste ju spela något idag, eller hur ??? ;) Det är ju torsdag och det betyder POWERPLAY ! Jag kommer att redovisa mitt förslag på Powerplay här på bloggen så snart jag har analyserat 8 hockeymatcher :) (Lättare uppgifter finns i livet)

VI HÖRS !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel och Dobbel hittar du här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av dessa webbsidor varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar