lördag 21 november 2009

Tjäna pengar på Betfair - Få bättre odds.

Vill du tjäna pengar? Betfair är världens största Betting Exchange om ni inte visste det redan. Där finns massor av bra affärer att göra på Betfair och du kan tjäna pengar enkelt därifrån.


Summering av gårdagen: Till slut så blev det en liten vinst efter många om och men. Som jag sa så var Rot-Weiss Ahlen förbättrat och lyckades få till ett X mot Paderborn. Men det gjorde inte så mycket för laget vann ju inte.
Basel körde över Zürich men såg man matchen så var 4-2 i överkant. Men Basel var bättre.
Swansea pressade konstant mot Derbys mål och till slut i 81:a minuten fick dem ett välförtjänt mål !
Så sammanlaget igår blev det en vinst på 57 kronor.
Idag är det grymt många matcher att spela på men jag har som vanligt hittat "guldkornen".

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5423 KRONOR.


"SPELTIPSEN LÖRDAGEN DEN 21 NOVEMBER 2009"

Match: Dynamo Moskva - Lokomotiv Moskva. Start: 12:00. Tips: 1 Odds: 4,0 Insats: 40 Kronor.

Kommentar: "Dynamo" har sett bättre ut på slutet. Laget har spelat stabilt och har nyligen även slagit Rubin Kazan i den inhemska ligan. På bortaplan dessutom.
"Lokomotiv" har blivit rent för stor favorit i den här matchen. Tycker att oddsen borde vara rätt så jämna. Laget har inte imponerat på mig och jag tror att det blir väldigt tufft i denna match. Väldigt högt odds på "ettan" !


Match: Terek Grozniy - Kuban Krasnodar. Start: 12:00. Tips: BOKA Kuban Krasnodar (Spela Emot) Odds: 2,78. Insats: 50 Kronor (Risk: 89 Kronor)

Kommentar: Här bör hemmalaget bli halvstor favorit innan matchen börjar så risken är att oddset höjs på bortalaget. Inget av dessa lag är speciellt bra men hemmalaget är lite vassare känns det som. Hemmafördelen avgör mitt tips också.


Match: Liverpool - Manchester City. Start: 13:45. Tips: 1 Odds: 2,06. Insats: 70 Kronor.

Kommentar: Innan uppehållet var inte Liverpool precis bra. Laget fick turligt med sig 2-2 på Anfield Road mot Birmingham på en feldömd straff ! Men jag tror att uppehållet har varit bra för laget och nu kommer dem med nya krafter till denna match. Manchester City har börjar vackla redan. De flesta trodde att det skulle hända med inte såhär tidigt ! Här möter laget ett riktigt taggat hemmalag och det blir för svårt.


Match: FC Köln - Hoffenheim. Start: 15:30. Tips: SPELA att det blir UNDER 3,5 mål i matchen. Odds: 1,41. Insats: 40 Kronor.

Kommentar: Visserligen brukar där bli rätt många mål i Bundesliga men i denna matchen tror jag på en målsnål historia.
Köln spelar väldigt disciplinerat och har stabilt försvar. Hoffenheim brukar göra många mål men på sistone har det gått trögt och med spelare som har varit på landslagsuppdrag gör inte saken bättre.


Match: Freiburg - Werder Bremen. Start: 15:30. Tips: BOKA Werder Bremen (Spela Emot) Odds: 1,93. Insats: 50 Kronor. (Risk: 46 Kronor)

Kommentar: Efter en svacka så är Freiburg på väg ur "träsket" igen. Laget har två raka segrar och har bra självförtroende för dagen. "Bremen" har också hyfsad form men jag tror att uppehållet var dåligt för laget. Många spelare har varit och spelat för sitt landslag och kan vara slitna.


Match: Stuttgart - Hertha Berlin. Start: 15:30. Tips: SPELA att det blir UNDER 3,5 mål. Odds: 1,40. Insats: 60 Kronor.

Kommentar: Stuttgart kämpar på riktigt bra med laget får inte någon utdelning känns det som. Det kommer säkert att lossna någon gång men inte i den här matchen.
"Berlin" tycker jag att jag alltid har med bland mina expertspel men det med framgång ! Laget har inte gjort så många mål och går som sagt trögt. I denna matchen gäller defensivt tänkande.


Match: Crotone - Reggina. Start: 15:30. Tips: BOKA Reggina (Spela Emot) Odds: 3,20. Insats: 80 Kronor. (Risk: 176 Kronor)

Kommentar: Tycker att BOKA oddset på Reggina är riktigt bra ! Crotone har 3 raka segarar med 1 insläppt mål. Reggina har 1 seger på 6 försök och har släppt in massor av mål. Behöver jag säga mer?


Match: Birmingham - Fulham. Start: 16:00. Tips: 1 Odds: 2,60. Insats: 40 Kronor.

Kommentar: Birmingham har sett bra ut på sistone. 0-0 mot Manchester City och 2-2 mot Liverpool skvallrar om bra form. Tror att laget spelar mot Fulham i precis rätt "läge".
Fulham kämpar och sliter men har inte riktigt några profiler i laget. Ingen som sticker ut. Här blir det kamp i 90 minuter och 1-0 ?


Match: Hull - West Ham. Start: 16:00. Tips: BOKA West Ham (Spela Emot) Odds: 2,56. Insats: 40 Kronor. (Risk: 62 Kronor)

Kommentar: Jag säger som Ulrik Sandebäck: (Tips Expert Aftonbladet) Jag rankar Hull som Premier Leagues sämsta lag. Men på hemmaplan har Hull varit riktigt svårspelade. Vann sist mot Stoke och det gav självförtroendet en "boost".
West Ham är ett liknande lag som Fulham. Kämpar och sliter men får inte mycket med sig. 1-1 ?


Match: Deportivo La Coruna - Atletico Madrid. Start: 18:00. Tips: Använd dig av "Asiatiskt Handicap". SPELA A.Madrid +0&+0,5 . Odds: 1,82 Insats: 80 Kronor.

Vinner Deportivo La Coruna: 80 Kronor i förlust
Vinner A.Madrid: 65,60 Kronor i vinst.
Vid oavgjort: 32,80 Kronor i vinst.

Kommentar: Deportivo verkar vara på väg ner i form och spelet stämmer inte riktigt. A.Madrid har börjat komma igång efter en lång svacka och denna matchen förlarar dem inte.


Match: Match: Tenerife - Sevilla. Start: 18:00. Tips: 2 Odds: 1,85. Insats: 70 Kronor.

Kommentar: Tenefife är nog inte riktigt redo för spel i Primera Division. Ser man deras matcher så hänger laget inte riktigt med.
Sevilla är i storform och och det ska mycket till för att laget inte ska vinna denna matchen. Prisvärt odds !


Detta var speltipsen för idag. Riktigt vassa matcher har jag hittat tycker jag :) Men det återstår ju att se. Jag har även satt ihop ett kombispel på Betfair som jag kommer att redovisa nu.

"Kombispel På Betfair"

Liverpool - Manchester City: BOKA Manchester City.
Birmingham - Fulham: BOKA Fulham.
Crotone - Reggina: BOKA Reggina.
Tenerife - Sevilla: 2.
A.Bilbao - Barcelona: 2.

Sammanlagt Odds: 6,91 Insats: 80 Kronor. Eventuell Vinst: 473 Kronor.

(Kombispel räknar jag inte in i mitt Betfairsaldo)


Detta var kombispelet. Jag kommer även att lägga ut mitt Topptips spel lite senare. Så glöm inte att komma tillbaka och läsa ;)

LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna lika mycket pengar som en heltidsanställd varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Gamblingonline.se - Allt Inom Spel & Dobbel

Ni som använder Fotbollspengar bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder dessa två sidor varje dag för att få fram mina expertspel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar