onsdag 18 november 2009

Onsdagens Topptips !

Här kommer spelförslaget på Topptipset denna onsdag:

Match 1. Italien - Sverige: 1X
Match 2. Bosnien/Hercegovina - Portugal: 1
Match 3. Frankrike - Irland: 1X
Match 4. Slovenien - Ryssland: 2
Match 5. Ukraina - Grekland: 1X
Match 6. Uruguay - Costa Rica: X
Match 7. Danmark - USA: X2
Match 8. Tyskland - Elfenbenskusten: 1 2

Systemet kostar 32 SEK att lämna in.


LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systeme för att tjäna lika mycket pengar som en heltidsanställd varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommenderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar