måndag 30 november 2009

Tjänade riktigt bra med pengar igår ! - Trading idag !

Summering av gårdagen: Det blev bara ett förlust spel igåroch det var på Everton - Liverpool. Resten av matcherna blev där vinster på :)
Roma gjorde sitt jobb mot Atalanta. Bologna kriga sig till 0-0. Bordeaux körde över Nancy med 0-3. Jag trada framgångsrikt på Leverkusen - Stuttgart och efter 13 minuter av matchen trada jag ut och gjorde en vinst på 36 kronor hur det än gick (Matchen slutade 4-0 men jag vann ändå 36 kronor) Alla experter trodde stenhårt på att Zaragoza skulle vinna mot Osasuna lätt men jag BOKA att Zaragoza inte skulle vinna... 0-1 till Osasuna :)
Barcelona - R.Madrid skulle bli en grym match på förhand men det blev ett taktisk spel av R.Madrid och laget borde ha vunnit. Men som tur var blev det 1-0 (Tack Zlatan) och det blev 86 kronor i vinst på den matchen.
Sammanlagt på mina expertspel blev där vinst på 271 Kronor !
Det första Kombispelet var väldigt nära att gå in men Groningen fick bara med sig 2-2 på hemmaplan.
Kombispelet med Getafe - Xerez (5-1) och Barcelona - R.Madrid (1-0) satt väldigt fint och där cashade jag in 272 Kronor :)
Med expertspelen och kombispelen blev där 543 kronor i vinster på Betfair igår.

ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA ! Jag fick mina efterlängtade 8 rätt på Topptipset igår :) Det blev ungefär 850 kronor i utdelning. HÄRLIGT ! Men...... Jag kunde inte riktigt glädja mig åt vinsten på grund av 2 saker.

1. Jag skulle visa min far att jag var Topptips mästare för han vann 7100 kronor i lördags. Men han skulle såklart OCKSÅ ha 8 rätt igår !

2,Inte nog med det, min mor spelade ett system på 32 kronor. Hon hade radinsats gånger 2 så om hon skulle få 8 rätt skulle där bli dubbel vinst. Och vad händer då tror ni...... Jodå, hon får också 8 rätt och vinner dubbelt ! Så där blev 1700 kronor ungefär.

Men det var rätt otroligt att alla kunde få 8 rätt samtidigt. Topptipset är det bästa spelet som finns. Men har chansen att vinna rätt ofta, men spelar du Stryktipset eller något sånt har du inte så stor chans...

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 6299 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)


Jag har en match idag som jag har riktat in mig på. Det kommer att handla om Trading.

"SPELTIPSET MÅNDAGEN DEN 30 NOVEMBER 2009"

Match: Kaiserslautern - Bielefeld. Start: 20:15. Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål på Betfair. SPELA att det ska bli UNDER 3,5 mål. Odds: 1,35. Insats: 500 Kronor.

Kommentar: Kaiserslautern har gjort det riktigt bra på sistone. Laget ligger 1 i tabellen och har 4 raka vinster i bagaget. Bielefeld har börjat vackla efter en grym inledning av säsongen. Nu har inte laget vunnit på 3 raka matcher. Laget ligger ändå 3 i tabellen bara 2 poäng bakom "Kaiser".
Båda lagen har bara släppt in 9 mål i serien på 13 matcher ! Det är riktigt starkt. Bielefeld har bara gjort ett mål mer också. Jag tror att lagen kommer att ta ut varandra idag och det blir en målsnål tillställning. (LÄS OM HUR JAG TRADAR PÅ ÖVER/UNDER 3,5 MÅL PÅ BETFAIR LÄNGST UPP I HÖGERSPALTEN) Ligg aldrig kvar med ditt vad för länge, vänta max 15 minuter sen måste du trada ut. Du är ingen gambler längre, du är en Sport Trader som spelar säkert och ändå lönsamt :) Läs gärna om hur jag tradar 2 gånger så att du verkligen förstår. Det är väldigt lätt att göra fel om man inte förstår...


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel och Dobbel hittar du här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av dessa webbsidor varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar