måndag 16 november 2009

Dagens Vinnare - Pengar Att Tjäna På En Match

Summering av gårdagen: Hemmalaget tog ledningen igår och allt var frid och fröjd, men sen gjorde bortalaget 1-1 precis innan halvtidsvilan och efter 75 minuter gjorde dem även 1-2 som blev slutresultatet. Så istället för att vinna 300 SEK så förlorade jag 117 SEK. Så helgen blev precis lika misslyckad som vanligt... Men nu är det ny vecka och nya matcher så det gäller att arbeta sig uppåt igen :)

STARTKAPITAL: 5000 SEK.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5520 SEK.


SPELTIPSEN MÅNDAGEN DEN 16 NOVEMBER 2009

Match: Racing Club - Estudiantes. Start: 21:00. Tips: BOKA Estudiantes. Odds: 2,20 Insats: 60 SEK. (Risk: 72 SEK)

Kommentar: Racing Club har bara skrapat ihop 8 poäng i ligan men förlorar sällan på hemmaplan. Estudiantes verkar vara på väg ner i form och tränaren sitter osäkert. Tror att hemmalaget har 40-45% chans att vinna denna matchen och därför blir BOKA oddset på bortalaget spelvärt.

Detta var dagens enda match som var spelvärd. Det kommer att bli mycket bättre när VM playoffen är klara. Ligorna startar igen på fredag kväll så det är bara att vänta.

DAGENS RÅD: Spela aldrig bara för "spelandets" skull. Då kommer du aldrig att kunna vinna pengar. Man måste hitta prisvärda spel som man kan satsa pengar på. Kom ihåg ordet PRISVÄRT.

Lycka Till !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mer pengar än en heltidsanställd varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar