torsdag 5 november 2009

Inkomster online från Betfair. Tjäna pengar på fotboll.

Summering av gårdagens speltips: Det blev en riktigt lyckad spelkväll igår ! Nästan alla spel gick in (Hade Liverpool hållt 0-1 hade jag vunnit på alla) och det blev en riktigt bra plusdag :)
Inter lyckades vända matchen mot Dynamo Kiev på 4 minuter. Sweet !
Allt som allt så blev det 269 SEK in på kontot efter 90 minuter. Det tycker jag är en hyfsad lön för så lite arbete.
Topptipset såg ut att gå åt skogen en tid sen gjorde både Liverpool och Inter mål samtidigt ! Hade då bara fel på Standard Liege - Olympiakos ! Följde matchen från datorn och då bränner Olympiakos ett jätteläge att göra 1-1 ! Istället gör Liege 2-0 samtidigt som Lyon kvitterar mot Liverpool. Där är så lite som skiljer framgång mot motgång. Den lilla turen hade jag inte igår. Men det blev ju ändå en plusdag och det är de som räknas :)
Idag är det torsdag och då är det ett riktigt "smörgåsbord" uppdukat hos Betfair ! Bland annat Europa League som erbjuder massor av matcher.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIR KONTOT: 5501 SEK. (Startkapital var 5000 SEK)

SPELTIPSEN FÖR TORSDAGEN DEN 5 NOVEMBER 2009

Matchstart: 19:00. Match: Genoa - Lille. Tipstecken: BOKA Genoa (Spela emot) Odds: 2,02 Insats: 70 SEK. (Risken blir 71 SEK)

Kommentar: Genoa har sett väldigt slitna ut på sistone. Spelet har inte alls stämt och mot Palermo i helgen skadade sig en nyckespelare och kommer stå över denna match. Lille har gått som tåget i Europa League ! Förra mötet mot just Genoa vann dem med 3-0 efter bländande spel i första halvlek. Tror att inte Genoa orkar samla krafter och slå ett Lille som har grym form .

Matchstart: 19:00. Match: Hamburg - Celtic. Tipstecken: X Odds: 4,6 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Jag vet inte om Hamburg hade fokus på denna matchen när dem spelade mot Borussia Münchengladbach i helgen men dem var urusla ! (Förlust med 2-3) Det känns som om laget är på väg ner i form. Celtic är lite ojämna denna säsongen men förra matchen mot just Hamburg så förtjänade dem faktiskt ett X. Tror att dem får retroaktiv utdelning och fixar ett "kryss" i denna match.

Matchstart: 19:00. Match: Heerenveen - Hertha Berlin. Tipstecken: 1 Odds: 1,91 Insats: 100 SEK.

Kommentar: Heerenveen har 2 raka segrar och dem har spelat en fin fotboll. Spelar alltid tight och brukar inte släppa in så många mål. VAD HAR HÄNT MED HERTHA BERLIN??? Laget har inte vunnit på 12 raka matcher !!! Ni förstår att dem har usel form. Rasmus Bengtsson har inte fått en så rolig start i klubben. Det kommer säkert vända någon gång men inte idag. Tror att dem satsar med på ligan än Europa League. Spelvärd ETTA !

Matchstart: 19:00. Match: Slavia Prag - Valencia. Tipstecken: BOKA Valencia (Spela emot) Odds: 1,89 Insats: 50 SEK. (Risken blir 44 SEK)

Kommentar: Slavia Prag ställde över mängder med spelare i helgens ligafotboll för att vara redo för denna match. Valencia spelade väldigt bra mot Malaga i helgen och vann rättvist med 0-1. Men laget har inte sett inspirerat ut när det gäller Europa League och jag tror att "Prag" är lite mer hungriga. Prisvärt spel !

Matchstart: 19:00. Match: Sturm Graz - Panathinaikos. Tipstecken: Använd dig av Oavgjort "Inget Spel" Spela 1. Odds: 2,44 Insats: 40 SEK.

Kommentar: Här möts 2 formstarka lag och det kommer nog bli en tuff match. Förra mötet blev 1-0 till PT efter ett sent mål. Men Sturm Graz är inget oävet lag och kommer att kämpa till slutsignalen ljuder. Tror det blir 1-0. (Vid X får du hela insatsen tillbaka)

Matchstart: 21:05. Match: Everton - Benfica. Tipstecken: 2 Odds: 3.15 Insats: 40 SEK.

Kommentar: Everton har haft en tuff tid med dåliga resultat. Kan 1-1 mot Aston Villa betyda att man är på väg upp i form? Jag tror inte det för spelet har fortfarande sett dåligt ut. Benfica har haft en hystersik form men i helgen blev det förlust i ligaspelet. Tror inte att det påverkar laget avsevärt och denn match vinner dem. (Förra mötet för 2 vecor sen blev 5-0 till Benfica) Prisvärt odds på "tvåan" !

Matchstart: 21:05. Match: Nacional - A.Bilbao. Tipstecken: Boka A.Bilbao. (Spela emot) Odds: 2,82 Insats: 50 SEK (Risken blir 91 SEK)

Kommentar: Båda lagen har "halvbra" form men Nacional satsar med på Europa League än A.Bilbao. Det blir avgörande för utgången i matchen.

Matchstart: 21:05. Match: Toulouse - Shaktar Donetsk. Tipstecken: 2 Odds: 2,28 Insats: 80 SEK.

Kommentar: Detta oddset är dagens bästa utan tvekan ! Toulouse spelade 1-1 borta mot Marseille i helgen och det är BARA därför dem har så lågt odds för att vinna. (Marseille sparade många spelare för att dem hade Champions League match mot Zürich) Därför får man högt odds på "Shaktar" ! Förra matchen slutade 4-0 till Donetsk och dem kommer att vinna denna också.

Matchstart: 21:05. Match: Twente - Sheriff Tiraspol. Tipstecken: X Odds: 4,7 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Twente har 3 raka segrar och har självförtroendet på topp ! Tiraspol har 5 raka vinster och även dem har väldigt bra självförtroende. Tiraspol kommer att spela väldigt defensivt idag och att dem får med sig ett "kryss" är inte alls omöjligt.


Detta var speltipsen för denna torsdagen. Jag hoppas att dem kan vinna lite pengar till just dig :)
Europa League brukar vara rätt så lurigt och konstiga resultat får man alltid se ! Men jag har försökt att hitta dom bästa spelen till ikväll.

Lycka Till !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar