söndag 29 november 2009

Speltipsen - Bra vinster igår.

Summering av gårdagens speltips: De första 2 matcherna gick inte precis som planerat och efter det låg jag 110 Kronor minus... Men sen blev det vinster på de 5 matcherna som var kvar så sammanlagt igår blev det 167 Kronor i vinst :)
Även Kombispelet satt fint och jag cashade in 346 kronor ! Riktigt bra speldag med vinster lite över femhundralappen :)
På Blackburn - Stoke tradade jag ut i den 12:e minuten så där blev vinsten 27 kronor. Som "vanligt" spelade Stoke 0-0 på bortaplan...
Slaven Belupo tappade en 0-3 ledning och fick till slut bara 3-3. Men jag BOKA att hemmalaget inte skulle vinna så att det blev X gjorde inte så mycket. Hertha Berlin är Europas sämsta lag ! Kan inte ens vinna mot Frankfurt på hemmaplan. URUSELT !
Sevilla hade stora problem mot Malaga och fick "bara" 2-2 efter att Malaga tagit ledningen med 0-2. (Fast laget fick en tidig utvisning) STARKT !
Topptipset var inte så lyckat med 2 fel men min far fick 8 rätt igår !!! 7100 kronor i utdelning blev där !
Det var rätt kul, för Bristol City - Sheffield United var den enda matchen som inte var slut. Då gör Bristol City mål i 92:a minuten så det blir 2-2 ! (Farsan hade 1 2 på matchen) Alla tror då att matchen ska sluta 2-2 men på det sista anfallet i matchen gör Sheffield United 2-3 !!! Snacka om tur ;)Här ser ni den vinnande lappen.

Nää, nu ska jag inte snacka gamla meriter längre för det kan man ju inte leva på ;) Idag är en ny dag som ska leverera nya vinster är det tänkt ! Här kommer speltipsen för idag :)

"SPELTIPSEN FÖR SÖNDAGEN DEN 29 NOVEMBER 2009"

Match: Everton - Liverpool. Start: 14:30. Tips: BOKA Liverpool. Odds: 2,16. Insats: 40 Kronor. (Risken blir 46 kronor)

Kommentar: Everton är inte i någon vidare form men ett derby mot Liverpool är alltid stekhett ! Liverpool är inte i någon vidare form heller och laget åkte ut ur Champions League i veckan. Tror att Everton har bra chans i denna matchen.

Match: Atalanta - Roma. Start: 15:00. Tips: BOKA Atalanta. Odds: 3,50. Insats: 70 Kronor. (Risken blir 175 Kronor)

Kommentar: Atalanta har hamnat i en formsvacka och laget spelar inte alls lika bra som i början av säsongen. Har även avstängningar och skador till denna matchen.
Roma är i riktigt bra slag och har inte förlorat på 4 raka matcher. En Totti i storform gör att laget inte förlorar den här matchen heller.

Match: Lazio - Bologna. Start: 15:00. Tips: BOKA Lazio. Odds: 1,78. Insats: 40 Kronor. (Risken blir 31 kronor)

Kommentar: Lazio har svårt att hitta sitt eget spel och har dessutom inte vunnit på 6 raka matcher. Jag ser ingen tendens till att laget skulle börja vinna idag.
Bologna kämpar och sliter riktigt bra men får inte någon riktig utdelning för besväret. Möter Lazio i helt rätt läge nu.

Match: Bayer Leverkusen - Stuttgart. Start: 15:30. Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål på Betfair. SPELA att det ska bli UNDER 3,5 mål. Odds: 1,42. Insats: 300 Kronor.

Kommentar: Leverkusen är riktigt bra den här säsongen och har ett slagkraftigt lag. Vid vinst idag tar laget över ledningen i tabellen men mot lite bättre lag brukar inte Leverkusen göra så mycket mål.
Stuttgart har ett av Bundesligas bästa försvar och släpper inte in mycket mål. Tycker att det är väldigt konstigt att Stuttgart ligger så långt ner i tabellen. Laget är även på väg upp i form och jag tror den här matchen blir väldigt målsnål. (LÄS OM HUR JAG TRADAR PÅ ÖVER/UNDER 3,5 MÅL LÄNGST UPP I HÖGERSPALTEN)

Match: Nancy - Bordeaux. Start: 17:00. Tips: 2. Odds: 2,14. Insats: 40 Kronor.

Kommentar: Nancy har 2 raka förluster i ligan och känns inte lika starka som laget gjorde i början av säsongen. Bordeaux vann i veckans Champions League och är vidare fast en match till ska spelas. Laget kan slappna av och koncentrera sig på ligaspelet. Det avgör denna matchen.

Match: Zaragoza - Osasuna. Start: 17:00. Tips: BOKA Zaragoza. Odds: 2,04. Insats: 40 Kronor. (Risken blir 41 Kronor)

Kommentar: Zaragoza har jag följt mycket på TV men jag är dock inte imponerad av vad jag har sett. Nu har även laget inte vunnit på 3 matcher och har en liten formsvacka.
Osasuna är ett roligt lag att se för där är alltid mycket fart i matcherna. När laget är på topp kan de slå vilket lag som helst. Detta blir en tuff nöt att knäcka för Zaragoza.

Match: Barcelona - Real Madrid. Start: 19:00. Tips: 1. Odds: 1,86. Insats: 100 Kronor.

Kommentar: Detta är givetvis Dagens Godbit för alla fotbollsälskare :) Jag tycker att Barcelona är i en klass för sig själv och på hemmaplan vinner dem detta enkelt skulle jag tro. Real Madrid har aboslut toppform men det räcker inte mot världens bästa fotbollslag. En Cristiano Ronaldo i halvbra form får det mycket svårt. Spelvärt odds !


"KOMBISPEL PÅ BETFAIR"

Kombispel 1.

Groningen - NEC Nijmegen: 1
Cagliari - Juventus: BOKA Juventus.
Atalanta - Roma: BOKA Atalanta.

Sammanlagt Odds. 4,79. Insats: 50 Kronor. Eventuell Vinst: 190 Kronor.

Kombispel 2.

Getafe - Xerez: 1
Barcelona - Real Madrid: 1

Sammanlagt Odds: 2,81. Insats: 150 Kronor. Eventuell Vinst: 272 kronor.


Detta var speltipsen och kombispelen för denna söndagen men jag kommer att lägga ut min Topptips rad inom kort också :)

LYCKA TILL !BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 6028 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)
Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel och Dobbel hittar du här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av dessa webbsidor varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar