onsdag 11 november 2009

Att tjäna pengar från nätet med Betfair - Dagens speltips !

Summering av gårdagens speltips: Mitt huvudtips (Deportivo La Coruna) svek och matchen slutade 0-0. Med tanke på deras chanser i matchen och att Real Murcia fick en man utvisad i 70:e minuten så var det rätt så dåligt. Men laget gick vidare ändå. De andra två spelen satt fint och sammanlagt blev där en liten men stabil vinst på 26 SEK igår :)
Vinner man 26 SEK varje dag så blir där ju pengar av det på en månad, inte sant?

Nää, nu är det dags för spelförslagen denna dagen och här kommer dem :)

STARTKAPITAL: 5000 SEK.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5778 SEK.


"SPELTIPSEN FÖR ONSDAGEN DEN 11 NOVEMBER 2009"

Match: Espanyol - Getafe. Start: 20:00. Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål. Spela att det blir UNDER 3,5 mål. Odds: 1,36. Insats: 60 SEK.

Kommentar: Espanyol har spelat snålt på sistone. Gör knappt några mål och släpper inte in några heller. Getafe har kommit ner i en formsvacka och inför denna match så har dem även 2-0 att gå på. Det blir nog eyy defensivt Getafe vi får se och 1-0 till Espanyol?

Match: Southampton - Charlton. Start: 20:45. Tips: BOKA Charlton (Spels Emot) Odds: 3,35 Insats: 80 SEK. (Risken blir 188 SEK)

Kommentar: Southampton har riktigt bra form ! På 7 matcher har dem 6 vinster och en oavgjord och det är grymt starkt. Charlton spelade FA cup match mot Northwich och förlorade med 1-0 ! Charlton brukar aldrig satsa så stort på cuper och till denna matchen kommer dem med B-laget. (Detta är St Johnstones Paint Trophy) PRISVÄRT SPEL !

Match: Racing Santander - Salamanca. Start: 21:00. Tips: Använd dig av "Santander håller nollan?" Spela att dem HÅLLER nollan. Odds: 2,46 Insats: 40 SEK.

Kommentar: "Racing" har inget vidare form men spelar ändå rätt bra fotboll. Har inte den rätta turen i avsluten. Salamanca har 1-0 att gå på i från det första mötet och kommer inte att anfalla i första taget. Där är rätt stor chans att laget går mållöst ifrån denna matchen. Bra odds !


Detta var onsdagens speltips serverade till dig :) Har ni följt mina speltips från början så har ni tjänat nästan 800 SEK på 12 dagar och det är ju inte helt fel !
Jag hoppas att det ska bli lite mer ikväll :)

Lycka Till !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???Fotbollspengar

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar