fredag 6 november 2009

Tjäna pengar på Sport Betting.

God Morgon på er allihop!

Summering av gårdagens speltips: Det var en grymt bra speldag igår ! Där var en hel del tur inblandad i matcherna (Exempel: Slavia Prag gjorde 2 mål med 1 man utvisad) men även en hel del otur (Exempel: Genoa gjorde 3-2 i 89:e minuten. Twente gjorde mål i 89:e minuten) . Men allt som allt blev där en stabil vinst på 156 SEK :)
Hertha Berlin hade inte vunnit på 12 raka matcher men igår så skulle dem vinna !
Heerenveen tog ledningen med 1-0 och 2-1 men lyckades inte "knyta till säcken" . Men det blev en plusdag ändå och det är de som räknas.

Jag satte även ihop ett kombispel på Betfair med 4 av matcherna som började klockan 21:05.

KOMBISPELET 5 NOVEMBER 2009

Match 1:Levski Sofia - Red Bull Salzburg. Tipstecken: BOKA Levski Sofia. (0-1)
Match 2:Everton - Benfica. Tipstecken: 2 (0-2)
Match 3:AEK Athen - Bate Borisov. Tipstecken: X (2-2)
Match 4:Toulouse - Shaktar Donetsk. Tipstecken: 2 (0-2)

Sammanlagt Odds: 36,43 Insats: 50 SEK Vinsten blev: 1771,50 SEK

Så på det spelet blev där en fin vinst :) Jag skulle lagt ut det på min blogg om jag hade hunnit men jag satte ihop det rätt så sent tyvärr.

Men ni som följde speltipsen från igår vann ju lite pengar ändå :) Men som ni alla vet så spelas där massor av fotboll varje dag så nu kommer speltipsen för denna dagen.

STARTKAPITAL: 5000 SEK

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5657 SEK

(Jag räknar INTE in mitt kombispel som jag vann på) Kommer bara att räkna in speltipsen som jag lägger ut här.

SPELTIPSEN FÖR FREDAGEN DEN 6 NOVEMBER 2009

Matchstart: SC Paderborn - TUS Koblenz. Tipstecken: 1 Odds: 1,89 Insats: 50 SEK.

Kommentar. Jag gillar Paderborn. Dem spelar en anfallsrik fotboll och deras matcher är alltid sevärda. Dem är även väldigt stabila defensivt. Koblenz är ett rätt så mediokert lag som jag tycker inte hör hemma i Division 2 Tyskland. Deras form är inte alls bra och jag tror dem får stora problem i denna matchen.

Matchstart: 18:00. Match: St Pauli - Fortuna Düsseldorf. Tipstecken: 2 Odds: 4,9 Insats: 30 SEK

Kommentar: 2 lag som har fin form. St Pauli är ett kapabelt lag med många bra spelare. "Düsseldorf" har överraskat många ! Komma upp från Division 3 och dominera ! Det är inte många lag som klarar det. Jag har sett 2 matcher och är väldigt imponerad av spelet. Tycker att 4,9 är ett riktigt fint överoods !

Matchstart: 20:00. Match: Brest - Vannes. Tipstecken: 1 Odds: 1,89 Insats: 50 SEK

Kommentar: Brest har inte förlorat en fotbollsmatch på 8 matcher ! Är ett väldigt stabilt lag och formen är det inget fel på ! Vannes går trögt i franska andra divisionen. Dem tog sin första seger på 6 försök sist men jag tror inte dem rår på Brest i denna matchen.

Matchstart: 20:30. Match: Bayer Leverkusen - FSV Frankfurt. Tipstecken: Använd dig av "Första Målgörare" på Betfair. Spela att Sami Hyypiä gör första målet. Odds: 32 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Jag vet att detta är ett skumt spel men det är ett roligt spel:) Leverkusen brukar alltid få en massa hörnor på hemmaplan och vem siktar hörnläggaren då på??? SAMI HYYPIÄ ! Därför tror jag att det är rätt stor chans att hab nickar in ett mål i matchen. Prisvärt odds !

Matchstart: 21:15. Match: Belenenses - Pacos Ferreira. Tipstecken: 1 Odds: 2,36 Insats: 80 SEK.

Kommentar: Belenenses känns grymt på gång ! Spelade 1-1 mot Porto sist med mersmak. Förtjänade att vinna den matchen till och med. "Pacos" har dålig form med 2 raka nederlag. Ser inte alls vassa ut och har även 3 avstängda spelare. Blir för svårt. Dagens bästa odds !


På fredagar är där inte så jätteintressanta matcher att spela på men jag har försökt hitta dem bästa till alla :)
Vi får hålla ut till imorgon och på söndag för då är det grymt roliga matcher :) Mitt råd är att hålla nere insatserna när du spelar på mindre ligor i Europa och övriga världen. Det är bättre att satsa lite mer när man har full koll på lagen som till exempel i Spanska ligan,Premier League, Serie A etc...

Men när ni håller på med vadslagning så ska jag ge er ett gott råd:

SPELA ALDRIG MOT ETT LAG SOM HAR VUNNIT 2 ELLER 3 RAKA MATCHER OCH SOM SER UT ATT VARA PÅ VÄG UPP I FORM.

SPELA ALDRIG MED ETT LAG SOM HAR 1,2,3 FÖRLUSTER.

Det har jag gjort många gånger och givetvis har jag förlorat. Fotboll handlar väldigt mycket om psykologi. Har man förlorat 5 matcher så är det grymt svårt att gå ut och vinna med 3-0 eller nåt sånt. Så se upp med det. Jag har lärt mig det och jag har märkt att jag tjänar mer pengar på betting nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar