måndag 9 november 2009

Att tjäna pengar med speltips från nätet.

Summering av gårdagen: Det såg länge rätt så bra ut. Men på slutet gick det inte så jättebra så igår blev det en förlust på 22 SEK. Helgen var inte alls vad jag förväntade mig men nu är det en ny vecka och då tar vi nya tag ! Jag skulle bloggat mitt topptips igår men jag spelade aldrig det. Men nästa gång ska jag göra det :)

STARTKAPITAL: 5000 SEK.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5556 SEK.


"SPELTIPSEN MÅNDAGEN DEN 9 NOVEMBER 2009"

Match: FC Basel - Neuchatel Xamax. Start: 19:45. Tips: 1 Odds:1,65 Insats: 80 SEK.

Kommentar: Basel är i sin livs form. Har inte förlorat på 7 matcher och laget spelar även väldigt bra i Europa League. Neuchatel Xamax har inte vunnit på 3 raka matcher. Formen är på väg ner efter en tids formtopp. Tror inte dem klarar av att ta poäng mot ett formtoppat Basel.

Match: Aachen - H Rostock. Start: 20:15. Tips: 1 Odds: 2,08 Insats: 50 SEK.

Kommentar: Aachen tog en tung seger senast mot Augsburg och formen är på väg. "Rostock" är inte alls lika bra som för några säsonger sedan och formen är minst sagt urusel !

Match: Barnsley - Sheff Utd. Start: 20:45. Tips: BOKA Sheffield United. Odds: 2,84. Insats: 90 SEK.

Kommentar: Barnsley är ett pålitligt hemmalag med stort stöd från sin hemmapublik. Har besegrat lag som West Bromwich exempelvis... "Uniteds" form är inget att hänga i julgranen. Laget spelar inte alls bra och släpper in många mål. Till denna matchen saknas en mittback också.


Detta var speltipsen från denna måndagen. Där är aldrig mycket matcher på måndagar men man får göra det bästa av det lilla här är :)

Lycka Till !

Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???Fotbollspengar

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar