fredag 13 november 2009

Speltipsen Fredag - Tjäna Pengar !

Jag skriver lite sent idag tack vare att jag har tagit vaccination för svininfluensan. Men det är ju nödvändigt att göra det. Men nu pratar vi inte mer om det för nu kommer summering av gårdagens speltips :)

SUMMERING AV GÅRDAGENS SPELTIPS: Jag lyckades inte att tjäna nägra pengar igår. Almeria började i ett grymt tempo och hade massor av chanser att göra mål men det var en sån dag där dem inte skulle få in bollen ! Istället gör Hercules 0-1 i andra halvlek och vinner matchen fruktansvärt orättvist . Men som alla vet är ju inte fotboll alltid rättvist ;) Det blev en förlust på 40 SEK men det tar vi igen idag !

STARTKAPITAL: 5000 SEK.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIR KONTOT: 5800 SEK.


"SPELTIPSEN DEN 13 NOVEMBER 2009"

Match: Ungern U21 - Italien U21. Start: 16:00. Tips: BOKA Italien (Spela Emot) Odds: 2,00 Insats: 60 SEK. (Rísken blir 60 SEK)

Kommentar: Ungern har imponerat på mig i U21 kvalet. Dem spelar inte alltid bra (Vann turligt mot Luxemburg med 1-0) men dem kan väldigt mycket i sina ljuse stunder. Italien har varit en flopp hittills i kvalet. Förlust mot Wales och X mot Bosnien/Herzegovina är inte alls vad italiernarna har räknat med. Jag tror detta blir en jämn match och 1-1 ?

Match: Ferencvaros - Honved. Start: 19:00. Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 2,5 mål. Spela att det blir ÖVER 2,5 mål i matchen. Odds: 1,80. Insats: 40 SEK.

Kommentar: FV brukar alltid vara inblandade i målrika historier. Ungerska lag generellt brukar vara inblandade i målrika matcher (Debreceni brukar släppa in rätt mycket mål i Champions League) (Haladas både gjorde mycket och släppte in mycket mål i Europa League). Honved har spelat tight dem två senaste matcherna men till denna matchen saknas viktiga kuggar i försvaret. PRISVÄRT SPEL !

Match: FC Omniworld - Haarlem. Start: 20:00. Tips: BOKA Haarlem (Spela Emot) Odds: 3,20. Insats: 80 SEK. (Risken blir 176 SEK)

Kommentar: Analysen på denna match är rätt lätt. Båda lagen har kass form och när det är så, så brukar aldrig bortalaget vinna matchen pga att dem backar hem och villfå med sig en poäng. Får dem det så brukar dem vinna nästa match. Låter kanske konstigt men så är det faktiskt i mer än 80% av fallen skulle jag tro. Därför är jag förvånad över att jag får ett så lågt boka odds :) Detta är dagens bästa spel !!!


Detta var alla spelförslagen till denna fredagen. Jag hoppas att man kan tjäna några kronor idag så man har råd att köpa "LördagsGodis" imorgon ;) Haha.

Vill ni få bra koll på lagens målsnitt, hur många dem vinner borta respektive hemma och mycket mer så ska ni gå till www.soccerstats.com

Jag använder mig mycket av denna sida för att få fram dagens bästa spel :) Det är den bästa om jag får framföra min åsikt.LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar