lördag 28 november 2009

Vinst även igår - Lördagen bjuder på MASSOR av matcher !

Summering av gårdagen: Det blev en liten vinst igår. 21 Kronor för att vara exakt.
För er som undrar hur jag tradade på Aachen - Rot-Weiss Ahlen så väntade jag i 12 minuter sen tradade jag ut.
Kom ihåg att jag SPELADE att det skulle bli UNDER 3,5 mål innan matchen hade startat till oddset 1,43. När matchen hade gått 12 minuter så var BOKA oddset nere i 1,28 så det tog jag. Innan matchen började SPELADE jag att det skulle bli UNDER 3,5 mål till odds 1,43. När matchen hade gått 12 minuter fick jag BOKA oddset 1,28 och då satsade jag 166 (Spelade till 150) Kronor på det. Då fick jag fram att jag skulle vinna 16 Kronor hur det än går i matchen. Jag hoppas att ni förstår.
Jag brukar inte "bara" sätta 150 Kronor på en match, jag brukar spela mellan 500-1000Kronor. Men jag skulle bara ta ett exempel igår. OBS: OM DU ÄR NYBÖRJARE, SPELA ALDRIG FÖR SÅ MYCKET PENGAR SOM 500-1000 KRONOR !!! DU MÅSTE FÖRST LÄRA DIG HUR DET FUNGERAR. FÖR KAN DU INTE TJÄNA PENGAR MED SMÅ SUMMOR, DÅ KAN DU INTE TJÄNA PENGAR MED STÖRRE SUMMOR.
Man ska alltid sträva efter att SPELA till ett så högt odds som möjligt, men när man BOKAR ska man alltid försöka få så lågt odds som möjligt.
Jag tittade på Sparta - PSV igår på TV 4 Sport. Jag har då aldrig sett ett lag missa så många klara målchanser som PSV gjorde ! Det höll på att straffa sig också men efter många om och men lyckades PSV vinna med 2-3. Grymt rolig match att titta på iallafall :)
Idag är det lördag och det är fullspäckat med fotboll på schemat ! Jag har expertspelen till er :)


BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5861 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)

"SPELTIPSEN LÖRDAGEN DEN 28 NOVEMBER 2009"

Match: Anorthosis Famagusta - Apollon Limassol. Start: 14:00. Tips: 1. Odds: 1,87 Insats: 70 Kronor.

Kommentar: "Famagusta" är Cyperns bästa lag och förra året överraskade laget stort i Champions League som nog det flesta känner till. Hemma är laget riktigt starka också ! "Apollon" har lika många poäng som "Famagusta" och nästan identisk målskillnad. Men jag tycker att det skiljer "mil" mellen dessa lag. Riktigt spelvärd "etta" !

Match: Hertha Berlin - Frankfurt. Start: 15:30. Tips: 1. Odds: 2,20 Insats: 40. Kronor.

Kommentar: Nu är det dags för "Berlin" ! Denna matchen kommer i exakt rätt läge. Laget är på väg upp i form och spelade riktigt bra mot Stuttgart i senaste matchen. Frankfurt är i väldigt dålig form och släpper in mål i nästan varje match. Nu möter dem ett hungrigt Hertha Berlin som vinner denna matchen.

Match: Mainz - Hamburg. Start: 15:30. Tips: BOKA Hamburg. Odds: 2,46. Insats: 50 Kronor. (Risken blir: 73 Kronor)

Kommentar: Mainz har verkligen visat alla som tvivlat att laget är väldigt bra ! Har imponerat mycket på mig. Hamburg har varit en besvikelse på sistone och nu har laget även tunga skador på nyckelspelare ! Med dålig form och skador vinner inte Hamburg här tror jag.

Match: NK Zagreb - Slaven Belupo. Start: 15:30. Tips: BOKA NK Zagreb. Odds: 2,12. Insats: 100 Kronor. (Risken blir 112 Kronor)

Kommentar: De som har satt oddsen till denna matchen tycker jag är helt ute och cyklar ! Zagreb ligger näst sist med 10 poäng. Men jag förstår oddsen lite ändå, för Zagreb är väldigt svårspelade på hemmaplan. "Belupo" håller jag som det bästa laget i Kroatien. Laget förlorade i Kroatiska Cupen förra matchen med massor utav spelare vilade då. Tror dock inte att bortalaget förlorar den här matchen. BÄSTA ODDSET IDAG !

Match: Portsmouth - Manchester United. Start: 16:00. Tips: 2. Odds: 1,42. Insats: 120 Kronor.

Kommentar: Portsmouth behöver poäng och det snabbt ! Men laget befinner sig i dålig form och hittar inte riktigt sitt eget spel. Möter nu ett av Premier Leagues bästa lag i helt fel tillfälle ! Man United vilade nästan hela startelvan mot Besiktas i veckan men exempelvis Berbatov och Rooney är tillbaka till denna matchen. Tror att det blir en komfortabel seger tll "The Red Devils". (OBS: Matchen går In-Play på Betfair så vid 0-1 kan man säkra sin vinst om man vill, jag ska göra det om det blir ett tidigt mål i matchen)

Blackburn - Stoke. Start: 16:00. Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål på Betfair. (Läs längst upp i högerspalten) Odds: 1,35. Insats: 300 Kronor.

Kommentar: Blackburn blir man inte riktigt klok på. Laget blandar vinster den ena veckan ock förluster nästa. Väldigt ojämt. Stoke är i hyfsad form och nu spelar laget på bortaplan... Vad blirt det då??? 0-0 givetvis ! ;) Nää, men jag tror att det blir en defensiv inställning till denna matchen med lite mål. (LÄS OM HUR JAG TRADAR PÅ ÖVER/UNDER 3,5 MÅL LÄNGST UPP I HÖGERSPALTEN)

Match: Sevilla - Malaga. Start: 22:00. Tips: BOKA Sevilla. Odds: 1,31. Insats: 50 Kronor. (Rísken blir 15 Kronor)

Kommentar: Sevilla är givetvis bättre än Malaga men nåt säger man at denna matchen blir svårare än väntat. Malaga tar inte många poäng men spelet är ändå bra ! Tror att utdelningen kommer snart och laget kan säkert "gneta" sig till ett X.


"KOMBISPEL PÅ BETFAIR"

Portsmouth - Manchester United: 2
AZ Alkmaar - VV Venlo: 1
Genoa - Sampdoria: BOKA Sampdoria.
Sporting Lisbon - Benfica: BOKA Benfica.

Sammanlagt Odds: 4,46. Insats: 100 Kronor. Eventuell Vinst: 346 kronor.


Här har ni fått Speltipsen och Kombispelet presenterat :) Jag hoppas att det ska dra in lite pengar idag.

Jag kommer givetvis att lägga ut mitt Topptips men det gör jag ungefär om 1 timme . Så glöm inte att komma tillbaka ;)

LYCKA TILL !

Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel och Dobbel hittar du här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av dessa webbsidor varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar