fredag 20 november 2009

Tjäna pengar på en fredag - Betting på Betfair.

Det blir ingen "summering av gårdagen" för där är inga spel att redovisa. Kass speldag igår. Men ni som följde mitt Powerplay tips var ytterst nära att få 8 rätt ! Med 7 minuter kvar av Timrå - Rögle så stod det 4-4 och det säkra krysset såg väldigt bra ut.
Sen skulle ju bara Rögle göra ett mål till !
Jag lyssnade på matchen på webben och de sista minuterna var väldigt spännande !
Men matchen slutade 4-5 och det ble 7 rätt. Det hade inte blivit någon jätteutdelning på "åttan" om matchen slutat X men prognosen stod i 384 SEK. Så det var synd. Men nu ska vi inte prata mer om det för idag är det SPELTIPS FRÅN BETFAIR SOM GÄLLER :)
Jag har analyserat dagens matcher och hittat några riktigt prisvärda spel !

STARTKAPITAL: 5000 SEK.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIKONTOT: 5366 SEK


"SPELTIPSEN FREDAGEN DEN 20 NOVEMBER 2009"

Match: NK Zagreb - Zadar. Start: 16:00. Tips: BOKA NK Zagreb (Spela emot) Odds: 1,38 Insats: 60 SEK. (Risk: 23 SEK)

Kommentar: Väldigt konstiga odds i den här matchen tycker jag. NK Zagreb har gjort 10 mål på 3 matcher men också släppt in väldigt många. Laget ligger SIST i ligan ! Det är därför väldigt skumt att oddset på laget är så lågt att BOKA ! Zadar spelar väldigt defensivt och släpper inte in mycket mål. Laget har besegrat Slaven Belupo (Som är Kroatiens bästa lag). PRISVÄRT ODDS !!!


Match: Rot-Weiss Ahlen - Paderborn. Start: 18:00. Tips: BOKA Rot-Weiss Ahlen (Spela emot) Odds. 3.30 Insats: 70 SEK. (Risk: 161 SEK)

Kommentar: När ska den negativa trenden vända för hemmalaget??? Laget har inte lyckats vinna i ligan inu och ligger såklart på sistaplats. Men förra matchen såg spelet vassare ut än på länge och laget kan vara på väg upp i form. Men jag har rapporter om att 3 ordinarie spelare ska vila denna match pga skador och då tror jag inte hemmalaget orkar i 90 minuter. Blir rent för tufft idag. Paderborn är ett riktigt stabilt lag som alltid levererar.

Match: FC Basel - FC Zürich. Start: 20:10. Tips: 2 Odds: 5,0 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Basel kommer att ställa upp med B-laget ! Sebastian Frei och Marco Streller (bästa spelarna i Basel) är inte ens med i truppen ikväll. Dem har fått ledigt. Det räcker för att jag ska testa "tvåan" till 5,0 !!!

Match: Swansea - Derby. Start: 20:45. Tips: 1 Odds. 1,80 Insats: 50 SEK.

Kommentar: Swansea var riktigt på gång innan uppehållet och hade 2 raka segrar i bagaget. Sista matchen mot Cardiff var laget riktigt vassa ! Derby är ett mediokert lag i The Championship. Är väldigt ojämna och saknar struktur i laget. Denna matchen blir rent för svår för Derby och det gäller att rikta in sig på försvarsspel hela matchen.


Detta var alla speltips denna fredag. Jag har analyserat alla matcher stenhårt så det bör bli bra utdelning idag ! :)
Till helgen har vi massor av fotboll att se fram emot och jag har redan börjat hitta "guldkorn" ;) Det är även Topptipset imorgon och då ska vi sätta "åttan" !

LYCKA TILL !Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systeme för att tjäna lika mycket pengar som en heltidsanställd varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Ni som använder Fotbollspengar bör känna till www.soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen.

2 kommentarer:

  1. Hej igen
    jag måste bara fråga dig ifall du brukar köra inplay när du spelar?
    //Ida

    SvaraRadera
  2. HejHej :) Om du menar dessa spelen jag lägger ut här så kör jag inte dem InPlay. Men jag spelar ju givetvis på andra matcher varje dag med hjälp av Fotbollspengars metoder, och då spelar jag alltid InPlay. De flesta metoderna kräver det. Det är ett roligt sätt att spela :) Väldigt spännande.

    SvaraRadera