lördag 28 november 2009

Lördagens Topptips - 8 rätt idag?

Här kommer dagens Topptips förslag.

1.Manch.C - Hull 1 X
2. Blackburn - Stoke X 2
3. Fulham - Bolton 1 X
4. Portsmo. - Manch.U 2
5. West Ham - Burnley 1 2
6. Wigan - Sunderl. 1 X 2
7. Brist.C - Sheff.U 1
8. Crystal P - Watford X 2

Ser ut att vara en relativt lätt omgång på gång men då gäller det att hitta lite skrällar ;)

LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel och Dobbel hittar du här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av dessa webbsidor varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar