tisdag 24 november 2009

Nya fotbollsmatcher - Vinn pengar på Betfair.

Summering av gårdagens fotbollmatcher: Det såg länge bra ut i den första matchen men Bukarest tappade ledningen de sista 20 minuterna och förlorade matchen med 2-1 till slut. Cesena - Torino såg ut att gå mot ett 0-0 resultat men matchen slutade 1-1. Sammanlagt igår blev det 20 Kronor i förlust men det är ju en överkomlig summa att förlora. Idag är det bland annat Champions League på schemat och jag har "laddat" med expertspel och analyser :)

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5801 KRONOR


"SPELTIPSEN TISDAGEN DEN 24 NOVEMBER 2009"

Match: AZ Alkmaar - Olympiacos. Start: 20:45. Tips: Använd dig av "Båda lagen gör mål?" på Betfair. SPELA NEJ. (Båda lagen gör inte mål) Odds: 2.08 Insats: 40 Kronor.

Kommentar: AZ Alkmaar är ett helt annat lag på hemmaplan än på bortaplan. Men laget har haft lite svårt för att göra mål i Champions League. Olympiacos har ett disciplinerat försvarsspel och släpper inte in många mål. Matchen kommer att bli målsnål och jag tror inte att båda lagen gör mål. Tror på 0-0,1-0 eller 0-1. Väldigt bra odds tycker jag.


Match: Arsenal - Standard Liége. Start: 20:45. Tips: BOKA Arsenal.(Spela Emot) Odds: 1,32. Insats: 40 Kronor. (Risken blir 13 Kronor)

Kommentar: Jag såg Arsenal mot Sunderland i helgen och laget svek ordentligt ! (Hade laget fått ett X eller vunnit hade jag fått 8 rätt på Topptipset). Utan Robin Van Persie är laget försvagat. "Standard" var nära att vinna hemmamötet mot just Arsenal efter 2 mål de första 10 minuterna av matchen. Men Arsenal vände om vann. Tycker ändå att Arsenal har blivit för stor favorit.


Match: Debrecen - Liverpool. Start: 20:45. Tips: Använd dig av "Debrecen +1,5 mål" på Betfair. SPELA att Liverpool VINNER. Odds: 2,04 Insats: 60 Kronor.

Kommentar: Debrecen har ett uruselt försvarsspel. (Påminner om Lecces första säsong i Serie A där Leece inte brydde sig så mycket om försvar) Laget vann i helgen mot Honved men mot Liverpool blir det grymt tufft ! Liverpool är inte alls som förr. Laget har svårt att vinna matcher utan Fernando Torres men nu ska väl motståndet gå att besegra...? Det känns som om "sista tåget" går nu och spelarna kommer att vara taggade till tusen ! Tror att laget vinner med 3 måls marginal.

Match: Glasgow Rangers - Stuttgart. Start: 20:45. Tips: BOKA Stuttgart. (Spela Emot) Odds: 2,74. Insats: 40 Kronor. (Risken blir 69 Kronor)

Kommentar: Det känns som om "Rangers" är riktigt på gång. Laget har inte förlorat på 5 raka matcher och spelet har sett riktigt bra ut. Stuttgart har inte vunnit på 10 raka matcher !!! Det är givetvis för dåligt för ett lag som spelar i Champions League. I helgen blev det "bara" 1-1 hemma mot krislaget Hertha Berlin. Stuttgart vinner dock inte denna match.

Match: Cambridge United - Rushden and Diamond. Start: 20:45. Tips: 2. Odds: 3,3 Insats: 30 Kronor.

Kommentar: Cambridge är ett bra lag men laget har haft lite svårt på sistone. Inte bara på planen utan även ekonomiskt. Rushden and Diamond är i praktform och har 7 raka segrar i bagaget ! Tycker att det är lite konstigt att man kan få 3,3 på en "tvåa". Spelas direkt !!!


Nu har ni fått dagens speltips. Det bästa spelet idag känns som BOKA Stuttgart. Tycker att BOKA oddset är en riktig höjdare och risken finns att oddset höjs snart.

Jag har även satt ihop ett litet kombispel som jag har lämnat in.

KOMBISPEL PÅ BETFAIR (Räknas inte in i Betfair saldot)

Glasgow Rangers - Stuttgart: BOKA Stuttgart
Debrecen - Liverpool: 2

Sammanlagt Odds: 2,02 Insats: 100 Kronor. Eventuell Vinst: 102 Kronor.


Oddset 2,02 är kanske inte jättebra men för dessa 2 matcher är det mer än godkänt ! Spelvärd dubbel :)

LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel och Dobbel hittar du här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av dessa webbsidor varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar