onsdag 25 november 2009

Champions League fotboll - Betfair har oddsen.

Champions League och lite annat smått och gott idag :)

Summering av gårdagen: Det såg bra ut i början på alla matcher. Liverpool gjorde ett tidigt mål mot Debrecen. Rushden and Diamond hade 0-2 mot Cambridge efter 30 minuter av matchen. Resten av matcherna såg riktigt bra ut också.
Men sen gick det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det enda roliga var att jag hade rätt att AZ Alkmaar - Olympiacos skulle bli en målsnål historia.
Sammanlagt så blev det en förlust på 129 Kronor och även kombispelet svek. Glasgow Rangers svek ordentligt ! Men, så är det ibland.
Det gäller att ta nya tag idag för jag är riktigt revanschsugen !

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5672 KRONOR


"SPELTIPSEN ONSDAGEN DEN 25 NOVEMBER 2009"

Match: Pomorac - Dinamo Zagreb. Start: 13:30. Tips: BOKA Dinamo Zagreb. Odds: 1,26 Insats: 50 Kronor. (Risken blir 13 Kronor)

Kommentar: Pomorac spelade totalt ut Rudar i förra omgången och vann med 9-0 ! Rudar är ett väldigt bra lag så det var imponerande. Dinamo Zagreb är givetvis bättre än hemmalaget men i den kroatiska cupen satsar inte laget "stenhårt" precis.


Match: CSKA Moscow - Wolfsburg. Start: 18:30. Tips: Använd dig av Över/Under 1,5 mål på Betfair. SPELA att det ska bli ÖVER 1,5 mål. Odds: 1,39. Insats: 200 Kronor.

HUR DU SKA SPELA: Denna matchen kommer att gå över till In-Play (Du kan spela live på den). Blir det ett mål tidigt i matchen så kan du "trada ut" och göra en vinst hur det än går. Men blir det ett mål tidigt så kan du också välja att låta blir att göra något för chansen är ju rätt stor att där blir ett mål till.
Men hur ska du göra om där inte trillar in ett mål då? Om det blir så, så ska du agera efter 70 minuter. När 70 minuter har gått och matchen fortfarande står 0-0 så ska du "trada ut" till en förlust men förlusten blir mindre om du agerar i tid !

Sammanfattning:

Mål tidigt i matchen: Trada ut och gör en vinst hur det än går !
Mål tidigt i matchen: Vänta och hoppas på ett mål till i matchen.
Inget mål efter 70 minuter: Trada ut och ta en förlust men som blir mindre om du agerar i tid !

Kommentar: CSKA Moskva måste gå för en vinst om det ska bli fortsatt spel i Champions League. Förra matchen hade laget en ledning på 1-3 mot Manchster United men fick ändå bara med sig 3-3. Wolfsburg har inte lika stor press på sig och är väldigt nöjda med ett oavgjort resultat. Wolfsburg har grymt bra offensiva spelare i Grafite och Dzeko. Kontringslägen kommer att dyka upp och många mål är att vänta i denna match.

Match: Bordeaux - Juventus. Start: 20:45. Tips: BOKA Juventus. Odds: 2,62. Insats: 60 kronor. (Risken blir 97 Kronor)

Kommentar: Jag tycker att det är skumt att Juventus har blivit favorit i denna matchen. Bordeaux är franska ligans bästa lag för tillfället och har även varit riktigt bra i CL. Laget föll mot Valenciennes i helgen och fokus är givetvis på den här matchen. Jag är en Juventus supporter och gillar laget väldigt mycket. Men man kan inte alltid spela med hjärtat. Juventus gör knappt några mål och behöver inte vinna här. Men då är laget piskade att vinna hemma i sista matchen och det kommer dem att göra.

Match: Bayern München - Maccabi Haifa. Start: 20:45. Tips: BOKA Bayern München. Odds: 1,26. Insats: 40 Kronor. (Risken blir 10 Kronor)

Kommentar: "München" är inte riktigt i balans men laget måste vinna denna matchen för att kunna gå vidare. Det kommer att bli nervöst om laget inte får in en boll snabbt. "Haifa" har visat att laget har ett bra försvarsspel och kan spela väldigt bra fotboll. Maccabi Haifa kan inte gå vidare till andra omgången av Champions League men kan bli trea (Spel i Europa League).

Match: Hull v Everton. Start: 20:45. Tips: Använd dig av "Asiatiskt Handicap". SPELA Hull +0,5. Odds: 1,85. Insats: 100 Kronor.

Vinner Hull eller det blir ett Kryss: 85 Kronor i vinst.
Vinner Everton: 100 Kronor i förlust.

Kommentar: Hull verkar vara på väg upp i form och med en Jimmy Bullard som är i grym form kan Hull vinna denna matchen. Laget har spelat bra i de två senaste matcherna och har bra självförtroende. Everton har varit en besvikelse hittills och har bara en vinst på de nio senaste matcherna. Denna matchen blir tuff.


KOMBISPEL PÅ BETFAIR

APOEL Nicosia - Atletico Madrid: BOKA A.Madrid.
Porto - Chelsea: X

Sammanlagt Odds: 5,8 Insats: 60 kronor. Eventuell Vinst. 288 Kronor.


Har har ni både fått expertspel och analyser av matcher + Kombispel från Betfair. Idag är det onsdag och då är det Topptipset ! Jag kommer att lägga upp mitt Topptips förslag lte senare :)

LYCKA TILL !

Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel och Dobbel hittar du här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av dessa webbsidor varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar