lördag 7 november 2009

Lördag - Stora pengar att tjäna på fotbollsmatcher !

Summering av gårdagens speltips på Betfair: Det var en rätt så usel speldag igår kan man säga ! Jag skulle hållt nere insatserna helt som jag sa. Vann bara på 1/5 och det är dock inte godkänt .
Mitt huvuvddrag Belenenses svek totalt ! 0-3 blev slutresultatet till slut.
Leverkusens odds steg till ungefär 1,55 på kvällen (1,35 på morgonen) och om jag hade visst det hade jag tagit 1,55. (Matchen stod 3-0 efter 11 minuter). Jaja, så är det ibland. Det är nya tag idag som gäller och man kan ju inte klaga på att här är lite matcher ;)
Igår blev det en total förlust på 145 SEK.

STARTKAPITAL: 5000 SEK

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIR KONTOT: 5512 SEK

SPELTIPSEN LÖRDAGEN DEN 7 NOVEMBER 2009


Matchstart: 13:45. Match: Paulton Rovers - Norwich. Tipstecken: BOKA (Spela emot) Norwich. Odds: 1,20 Insats: 150 SEK. (Risken blir om du förlorar 30 SEK)

Kommentar: VARNING ! FA-CUPEN !!! Skrällar är väldigt vanliga i denna cupen Dem bästa lagen brukar alltid ställa över spelare för ligan är viktigare. Norwich ska ställa över ett antal spelare för denna kampen så Paulton Rovers kan fixa X eller vinna. PRISVÄRT ODDS ! Förlorar du, så riskerar du bara att förlora 30 SEK. Men vinner du, så vinner du 150 SEK :)

Matchstart: 15:30. Match: FSV Mainz - Nürnberg. Tipstecken: BOKA (Spela emot) Nürnberg. Odds: 3,60 Insats: 50 SEK (Risken blir 130 SEK)

Kommentar: Här har vi ett konstigt fenomen som många lag delar med Mainz. När dem spelar på bortaplan kan laget knappt göra mål eller spela fotboll ! men på hemmaplan är dem grymt effektiva och kan slå vilket lag som helst. Nürnberg är ett rätt så mediokert lag som har tappat sina bästa spelare. Tror det blir för svårt att vinna här.

Matchstart: 15:30. Match: Borussia Münchengladbach - Stuttgart. Tipstecken: Använda "Draw No Bet" på Betfair. Spela 2. Odds: 1,85 Insats: 80 SEK

Kommentar: "München" slog Hamburg borta förra matchen och tog en efterlängtad seger ! (Hamburg sparade spelare till Europa League). Stuttgart har sett riktigt bra ut på slutet. 0-0 hemma mot Bayern München i förra ligamötet sen följdes det upp med 1-1 med mersmak mot Sevilla borta. tror att laget är på gång och här har dem en fin chans. (ALLA PENGAR BETALAS TILLBAKA OM DET BLIR X)

Matchstart: 16:00. Match: Ayr - Queen Of The South. Tipstecken: 2 Odds: 1,83 Insats: 200 SEK.

Kommentar: HÄR HAR VI ETT GRYMT BRA SPEL ! Ayr ligger sist i ligan och har usel form. Laget har även 3 avstängningar i truppen !. "Queen" ligger etta i ligan och spelar alltid grymt bra. Jag har följt detta laget och sett att dem är väldigt stabila. MAN FÅR 1,83 I ODDS ! SKYNDA ATT FYNDA !

Matchstart: 16:00. Match: Leicester - West Bromwich. Tipstecken: 1 Odds: 2,90 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Leicester är ett väldigt bra lag. Laget har inte förlorat på 6 raka matcher och har spelat mycket bättre än "topplagen". West Bromwich är lite ojämna. Det går inte att vara det om man vill komma upp i Premier League igen. Tror att dem kommer att få stora problem. 1-0 ?

Matchstart: 16:00. Match: Slaven Belupo - NK Lokomotiva Zagreb. Tipstecken: 1 Odds: 1,56 Insats: 100 SEK.

Kommentar: Slaven Belupo är Kroatiens bästa lag om ni frågar mig. Laget har en offensiv idé som inte många lag har. Det är därför dem öser in mål. "Zagreb" är ett rätt så hyfsat lag men laget har nedåtform och kommer få svårt på bortaplan.

Matchstart: 18:00. Match: Getafe - Deportivo La Coruna. Tipstecken: 1 Odds: 2,16 Insats: 60 SEK.

Kommentar: Getafe förlorade mot Real Madrid fastän Madrid fick en man utvisad tidigt. Formen är där inget fel på och laget har inga skador eller avstängningar. "Depor" är på väg ner i form. Fick bara 1-1 mot Gijón i förra ligamatchen och det var en klar missräkning.

Matchstart: 18:30. Match. Wolverhampton - Arsenal. Tipstecken: 2 Odds: 1,43 Insats: 80 SEK.

Kommentar: Jag har sett "Wolves" när dem spelar och det är ingen vacker syn kan jag säga ! Det är ett lag som inte hör hemma i Premier League. Arsenal har kanonform och fortsätter att ösa in mål. dett blir rent för svårt för hemmalaget och det blir 0-3 ?

Matchstart: 19:00. Match: Lorient - Boulogne. Tipstecken: X Odds: 4,0 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Båda lagen är rätt så ojämna och dem spelar inte speciellt bra. Tror det är rätt bra chans till ett "kryss".

Matchstart: Atletico Madrid - Real Madrid. Tipstecken: BOKA (Spela emot) Real Madrid. Odds: 2,14 Insats: 80 SEK.

Kommentar: MADRID DERBY ! Kan det bli större??? (Förutom El Clásico). "Atletico" är på väg upp i form efter en lååååååång svacka. Laget spelade en mycket fin fotboll mot Chelsea i Champions League. "Real" hade tur att dem vann mot Getafe med en man utvisad. Cristiano Ronaldos skada vägrar läka och det är givetvis ett stort minus ! Tror att detta blir väldigt tufft och 2-2 ?


Detta var alla speltips från lördagens matcher :) Jag hoppas som vanligt att alla ska få tjäna "några kronor" på mina tips . Det var grymt många matcher att gå igenom men det var det värt. Mina läsare ska givetvis ha det bästa :)

Lycka Till med spelen !


Men vänta... Det är ju lördag ! Vad är det på lördagar??? BONUSTIPS !!!

Det är ju Topptipset och här kommer mitt Topptips förslag denna lördagen:

TOPPTIPSET LÖRDAGEN DEN 7 NOVEMBER 2009

Match 1: AIK - IFK Göteborg: X2
Match 2: Aston Villa - Bolton: 1X
Match 3: Blackburn - Portsmouth: X2
Match 4: Manchester City - Burnley: 1
Match 5: Tottenham - Sunderland: 1 2
Match 6: Crystal Palace - Middlesbrough: X2
Match 7: Leicester - West Bromwich: 1X
Match 8: Reading - Ipswich: 1X

0 helgarderingar och 7 halvgarderingar.

Insatsen blir: 128 SEK.

Lycka Till !

Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???Fotbollspengar

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar