söndag 1 november 2009

Hur du kan tjäna pengar med mina spelförslag.

Summering av gårdagen: Det blev inte lika bra som som dag 1 igår tyvärr. Allt som allt blev det en förlust på 150 SEK men det är nya tag idag som gäller :)
Mina huvudspel på Bayern München och Atletico Madrid gick inte alls hem men det var faktiskt en hel del otur inblandat.
Ibland går det bra och ibland lite sämre. Men det får man bara mer sugen på att hitta riktiga "kick ass" spel idag !
Det har jag gjort nu och här kommer dagens bästa spel från min sida :)

Aktuellt saldo på spelkontot: 5060 SEK.

SPELTIPS FÖR SÖNDAGEN DEN 1 NOVEMBER 2009

Matchstart: 12:30 Match: Erciyesspor v Boluspor. Tipstecken: BOKA Boluspor = Inte ska vinna. Odds: 2,48 (Rosa Kolumn) Insats: 50 SEK (Risken blir 74 SEK)

Kommentar: ES går rätt så trögt i ligan och blev nyligen utslagna ut Turkiska Cupen. Men nu har dem fått en ny tränare så där brukar komma en "tränareffekt" då. BS är väldigt dåliga på resande fot så det känns som om dem får förlita sig på kontringar i denna match. BS vinner inte.

Är du en nybörjare eller ett proffs på internetmarknadsföring? Med My Online Income System kan du enkelt tjäna pengar hemifrån!

Matchstart: 13:30 Match: 1860 München - Kaiserslautern. Tipstecken: BOKA Kaiserslautern. Odds: 2,42 Insats: 70 SEK (Risken blir 99 SEK)

Kommentar: 1860 är inte i någon strålande form och dem blev utslagna ur Tyska cupen i veckan av Schalke 04 men där sparades massor av spelare pga av att dem inte alls satsar på cupen. KS har likadant problem. Halvdunkel form och så blev dem utslagna ut Tyska cupen av Werder Bremen. Lagen kommer att prioritera defensiven.

Matchstart: 15:00 Match: Cagliari - Atalanta. Tipstecken: 1 Odds: 2,30 Insats: 50 SEK.

Kommentar: Cagliari har grym form för tillfället ! Dem är det formstarkaste laget i hela Serie A. Atalanta är på väg ner i en svacka efter många matcher med grymt spel. Är förvånad att man kan få 2,30 på en 1. Jag hade trott mellan 1,90-2,10. Men... Skynda att fynda ;)

Matchstart: 15:00 Match: Djurgården - Kalmar FF. Tipstecken: BOKA Kalmar FF. Odds: 3,05 Insats: 80 SEK (Risken blir 164 SEK)

Kommentar: För Djurgården räcker det med 1 poäng mot Kalmar om det ska bli kvalplatsen för deras del. Dem såg ordentligt taggade mot Helsingborg i förra matchen och det kommer inte vara något fel på inställningen ! Kalmar säkarde fjärdeplatsen förra matchen och dem kommer inte "ta ut sig" för denna matchen. Ett av dagens bästa spel :)

Matchstart: 15:00 Match: Hammarby - Häcken. Tipstecken: 1 Odds: 3.30 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Som dem flesta vet så åkte Hammarby ur Allsvenskan förra helgen och där är säkert många huvuden som kommer hänga. Men Hammarby vill avsluta snyggt för hemmafansen så denna matchen vinner dem. Häcken har inget att spela för och dem kommer ta det lugnt. Prisvärd 1 till 3,30 :)

Matchstart: 15:30 Match: Freiburg - Hoffenheim. Tipstecken: ÖVER 2,5 MÅL Odds: 1,84 Insats: 70 SEK.

Kommentar: Båda lagen håller inte hög klass när det gäller försvarsspel och en målrik match är att vänta. Bra odds men försök och få uppemot 1,90 .

Matchstart: 17:00 Match: Birmingham - Manchester City Tipstecken: BOKA Manchester City. Odds: 1,89 Insats: 60 SEK. (Risken blir 53 SEK)

Kommentar: Birmingham har hittat formen och ser väldigt mycket bättre ut än på länge. Man City är ett lag på nergång, det kommer lossna för dem men inte denna matchen. Dem har dessutom tunga skador på nyckelspelare.

Många svenskar har fått upp ögonen för Paid Surveys At Home och vilken möjlighet det är för många att tjäna extrapengar varje månad.

Matchstart: 17:00 Match: Mallorca - Racing Santander. Tipstecken: 1 Odds: 2.02 Insats: 50 SEK.

Kommentar: Inget lag får det lätt när dem kommer til "ön" för att spela. Mallorca är dessutom i väldigt bra form för dagen. "Racing" åkte ur spanska cupen i veckan men det satsas inte så hårt. Men dem fick 3 nya skador som är tveksamma till start. Där är mer är 60% chans att Mallorca vinner detta så oddset är spelvärt.

Matchstart: 18:00 Match: Lyn - Fredrikstad. Tipstecken: BOKA Lyn. (Inte ska vinna) Odds: 2,72 Insats: 40 SEK. (Risken blir 69 SEK)

Kommentar: Lyn är Norges sämsta lag och kommer dessutom till spel utan 2 mittbackar ! Fredrikstad har bra självförtroende och kommer inte att förlora denna matchen. Prisvärt spel !

Matchstart: 19:00 Match: Malaga - Valencia. Tipstecken: 2 Odds: 2,00 Insats: 100 SEK.

Kommentar: David Villa är åter i Valencia och det betyder mycket. Har nyttig form och har hela laget disponibla. Malaga är en besvikelse med tanke på fjolårets form. Det blir inte lätt mot Valencia.

Jag har gjort mitt bästa för att gräva fram dem bästa spelen för idag och jag önskar alla lycka till :)

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt??? www.fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar