lördag 14 november 2009

Nya Matcher Och Kommentarer - Tjäna Pengar På Fotboll !

Summering av gårdagens fotbollsmatcher: Ungern tog en säker seger över Italien. (Trodde att det skulle bli lite tuffare) Jag förlorade 40 SEK på FV - Honved. Men på slutet så blev det en skön vinst på 80 SEK i den holländska matchen :) Så sammanlagt igår kunde man räkna in 100 nya kronor på sitt Betfairkonto . Gutt !

Idag har vi massor av kval fotboll och landskamper att se fram emot och jag har laddat med de bästa spelen ! HÄNG MED !

STARTKAPITAL: 5000 SEK.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5900 SEK.


"SPELTIPSEN LÖRDAGEN DEN 14 NOVEMBER"

Match: Singapore - Thailand. Start: 12:30. Tips: 2 Odds: 3,0 Insats: 50 SEK.

Kommentar: Singapore har inte alls kommit upp i den standarden laget har. Laget har förlorat mot Iram med 6-0 och i sista matchen före uppehållet besegrade dem turligt Jordan med 2-1. Thailand är faktiskt riktigt vassa ! I sista matchen spelade laget 1-1 mot Iran och Thailand har även fått med sig 1-1 mot Liverpool. Tycker att oddsen sitter totallt fel i denna matchen ! ETT AV DAGENS BÄSTA SPEL !

Match: Vietnam - Syrien. Start: 13:00. Tips: BOKA Syrien (spela emot) Odds: 1,84. Insats: 90 SEK. (Risken blir 76 SEK)

Kommentar: Här tycker jag också att oddsen sitter helt fel. Vietnam är inte alls så tokiga och på sin hemmaplan är dem rätt bra faktiskt. Syrien har ett bra lag med många skickliga spelare men detta blir tufft. 2-1 ?

Match: Accrington S - Dag and Red. Start: 16:00. Tips: BOKA Dag and Red (Spela emot) Odds: 2,70 Insats: 60 SEK (Risken blir 102 SEK)

Kommentar: Accrington spelade jag på i veckan när dem mötte Bury och det med framgång. Nu har laget 5 raka utan förlust och fint självförtroende. Dag and Red ligger högt upp i tabellen och har spelar bra, men på sistone har det gått lite sämre och nu har inte laget vunnit på 3 matcher. Tror inte dem vänder den negativa trenden på bortaplan. Roligt och prisvärt spel !

Match: Wales - Skottland. Start: 16:00. Tips: 2 Odds: 2,80. Insats: 35 SEK.

Kommentar: Vilken match ! På pappret står det att det är en "vänskapslandskamp" men på planen kommer det att vara "krig" i 90 minuter ! Det är en prestigematch som INGET lag vill förlora. Men jag tror at "skottarna" är starkare och vinner med 0-1 ?

Match: Ryssland - Slovenien. Start: 17:00. Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål. Spela att det blir UNDER 3,5 mål. Odds: 1,40. Insats: 50 SEK.

Kommentar: Ryssland har ett högklassigt lag med mängder med offensiva krafter. Men mot Slovenien blir det tufft tror jag. Slovenien är inget "världslag" eller något sånt men på senare tid har dem spetsat till sitt defensiva spel och laget kommer att hålla 0-0 så länge det går. Blir det 1-0 så går dem inte fram . Då försöker Slovenien hålla det.

Match: Luxemburg - Island. Start: 19:00. Tips: 1,91. Tips: 2 Odds: 1,91 Insats: 130 SEK.

Kommentar: Luxemburg är ett lag som är på uppgång. I förra matchen spelade dem ut Grekland i vissa stunder ! Det hade inte hänt för 5 år sedan... Men till denna matchen saknas många spelare. Island är lite överskattat och laget levererar inte som de borde göra. Men till denna matchen kommer dem med starkt lag och vilket lag vill torska mot lilla Luxemburg även om det "bara" är en vänskapsmatch.........

Match: Danmark - Sydkorea. Start: 20:00. Tips: BOKA Danmark (Spela emot) Odds: 2,12 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Danmark saknar massor av spelare till denna matchen. Det avgör utgångstecknet fullt ut. Sydkorea är ett lag som "aldrig ger sig" . Alla spelare i laget är som Duracell kaniner. Tror att dem kan störa danskarna ordentligt. Men ni ska veta att det alltid är mer riskabelt att BOKA hemmalag än bortalag. Så jag försöker alltid hitta bortalag att BOKA.

Match: Irland - Frankrike. Start: 21:00. Tips: X Odds: 3.25. Insats: 40 SEK.

Kommentar: Irland spelar alltid tufft och släpper inte in så mycket mål. Frankrike gör inte så många mål och dem släpper inte in så många mål. "Krysset" kan vara dagens säkraste tecken. (Jag hejar stenhårt på Frankrike och jag hoppas verkligen att laget går till VM men 1-1 i Irland och sen tar dem det på sin hemmaplan)

Match: Portugal - Bosnien/Herzegovina. Start: 21:30. Tips: 2 Odds: 8,4 Insats: 30 SEK.

Kommentar: VARFÖR STÅR PORTUGAL I ODDS 1,52 NÄR LAGET SPELAR DÅLIGT OCH DESSUTOM ÄR INTE CRISTIANO RONALDO MED??????????? Den frågan vill jag ha svar på. Man får 8,4 i odds på Bosnien vinst ! Det är taget alla dagar i veckan ! Detta kan man kalla prisvärt .


Detta var dagens speltips och förhoppningsvis kommer alla som följer min blogg och även jag då att tjäna lite pengar idag :) Jag tycker att dem flesta spelen idag är RIKTIGT prisvärda och jag förväntar min stora vinster :)

LYCKA TILL !
Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar