måndag 23 november 2009

Följde du tipsen igår? Då tjänade du bra med pengar. - Spela på Betfair.

Summering av gårdagen: VILKEN DAG IGÅR !!!! Det var helt otroligt. Alla spelen gick in och även Kombispelet gick in :)
Gårdagens höjdare var ändå Cracovia Krakow ! Man fick 13 gånger pengarna på en tvåa och matchen slutade 0-1 ! Som jag skrev igår, ett klockrent överodds ! Grattis till alla som hängde på i den matchen. 360 kronor tjänade jag på den matchen. Sammanlagt igår blev det en riktigt härlig vinst på 519 kronor och då har jag inte ens räknat in mitt kombispel. Där blev 209 kronor i vinst.
Allt som allt blev 728 kronor på en enda dag. Men jag räknar inte in kombispelet i mitt saldo på Betfairkontot.

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5821 KRONOR


"SPELTIPSEN MÅNDAGEN DEN 23 NOVEMBER 2009"

Match: Astra Ploiesti - Steaua Bucharest. Start: 15:00. Tips: 2 Odds: 1,71 Insats: 60 Kronor

Kommentar: Hemmalaget är inte i så bra form och har inte vunnit på 3 raka matcher. Steaua Bukarest kan väldigt mycket i sina ljusa stunder och har även haft fördelen att spela i Europa denna säsongen. Så tempot har laget i kroppen. 0-2 ?


Match: Cesena - Torino. Start: 20:45. Tips: BOKA Torino (Spela Emot) Odds: 2,80 Insats: 40 Kronor. (Risken blir 72 Kronor)

Kommentar: Cesena är ett riktigt grymt hemmalag ! Laget har inte förlorat på 13 raka matcher i Serie B. Självförtroendet är självklart på topp.
Torino är ett rätt mediokert bortalag och brukar spela tight och tufft. Kommer nog gå in med inställningen att "kriga" till sig 0-0. Prisvärt odds !


Inte mycket att hurra för idag i fotbollsväg, men på måndagar brukar där vara rätt så glest utbud. Men jag har hittat två fina spel som jag tycker är väldigt prisvärda.

LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Gamblingonline.se - Allt Inom Spel & Dobbel

Alla som spelar på fotbollsmatcher bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av dessa webbsidor varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

2 kommentarer:

  1. Härlig vinst igår för oss spelande :) Den va välkommen :) Gillar bloggen så keep up the good work !

    Ha det fint !

    SvaraRadera
  2. Absolut :) Man gör ju sitt bästa för alla läsare ska få det bästa möjliga.

    SvaraRadera