onsdag 18 november 2009

Speltipsen serverade på ett silverfat.

Summering av gårdagens speltips: Alla 3 spelen gick åt pipsvängen igår och det blev sammanlagt en förlust på 181 SEK. Italien hade verkligen laddat upp inför matchen och gjorde 4 mål men 2 av målen kom sent så det var ju lite onödigt. Portugal dominerade mot grekerna och kunde vunnit större så där hade jag helt fel analys ! Carlisle gjorde mål i 5:e minuten och höll 0-1 hela matchen.

Idag har vi en fin speldag framför oss och här är glödheta spel som jag ska presentera ! Häng med på äventyret :)

STARTKAPITAL: 5000 SEK.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5399 SEK.


"SPELTIPSEN ONSDAGEN DEN 18 NOVEMBER 2009"


Match: Syrien - Vietnam. Start: 13:00. Tips: BOKA Syrien. (Spela emot) Odds: 1,30 Insats: 40 SEK. (Risk: 12 SEK)

Kommentar: Jag spelade i helgen på att Syrien inte skulle vinna på bortaplan mot just Vietnam. Men Syrien lyckades peta in en boll i 90:e minuten och vann matchen. Väldigt orättvist ! Tror att Vietnam är grymt revanschsugna och kommer att kämpa i denna match.Match: Danmark U21 - Serbien U21. Start: 14:00. Tips: 2 Odds: 2,74. Insats: 50 SEK.

Kommentar: Danmark går rätt så trögt just nu. Laget vinner bara över sämre lag och det håller inte internationellt. Serbien har ett riktigt grymt lag med massor av skickliga indviduella spelare i laget. Laget har nyttig form och denna matchen vinner dem.


Match: Malta - Bulgarien. Start: 19:00. Tips: BOKA Bulgarien (Spela emot) Odds: 1,31. Insats: 40 SEK (Risk: 12,40 SEK)

Kommentar: Vänskapsmatcher brukar vara rätt så luriga. Malta är givetvis sämre än Bulgarien men Bulgarien är inte "jättemotiverade" till denna matchen skulle jag tro.
Malta har även spelat väldigt bra på hemmaplan mot just Bulgarien.
(Sist blev det 1-1 2005)


Match: Danmark - USA. Start: 20:30. Tips: 2 Odds: 4,0 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Jag fortsätter att spela emot våra grannar. Till denna matchen saknar laget nästan halva startelvan pga olika anledningar. USA förlorade mot Slovakien på bortaplan i helgen men till denna match är 2 spelare tillbaka från skador.


Match: Österrike - Spanien. Start: 20:45. Tips: 2 Odds: 1,50 Insats: 150 SEK.

Kommentar: Analysen av denna matchen är väldigt lätt. Ni som såg Spanien mot Argentina i helgen vet vad jag snackar om ;)
Spanien är i en klass för sig själv och Österrike får försöka hålla nere siffrorna.


Match: Bosnien/Hercegovina - Portugal. Start: 20:45. Tips: BOKA Portugal (Spela emot) Odds: 2,50 Insats: 70 SEK. (Risk: 105 SEK)

Kommentar: Portugal var inte bra i den första matchen men vann ändå med 1-0. (Bosnien hade en nick i stolpen och en ribbträff i samma sekvens i 88:e minuten) 1-0 är inte precis en säker ledning att spela på så det blir nervöst i denna match. Tror att det blir för tufft för Portugal att vinna.


Match: Slovenien - Ryssland. Start: 20:45. Tips: 2 Odds: 2,36 Insats: 40 SEK

Kommentar: Slovenien förlorade första matchen med 2-1 men målet i 88:e minuten var livsviktigt ! Nu måste slovenerna framåt och jag tror att Ryssland med Arshavin i spetsen utnyttjar detta. Slovenien får problem !


Match: Italien - Sverige. Start: 20:50. Tips: BOKA Italien (Spela emot) Odds: 1,96 Insats: 50 SEK. (Risk: 48 SEK)

Kommentar: Alla vet ju hur "hårt" Italien tar på vänskapsmatcher. Motståndet denna gången är ju Sverige med Hamrén som ny förbundskapten.
Sverige kommer att vara lite mer "hungriga" och kommer att spela tight och snålt. Ska bli kul att se hur svenskarna kommer att spela.


Detta var alla speltipsen denna onsdag. Äntligen en dag med många matcher att välja på :) Det har gått lite trögt med mina tips en tid nu men idag känner jag att det vänder !

LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag köpte fotbollspengar för ca ett år sen och vet vad du snackar om,Jag har tjänat en del på det. Det ända jag har haft problem med att klura ut vilka matcher jag ska spela på. så jag gillar din blogg, ska försöka testa dina tips. //Ida

  jigg_jigg_100@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej !

  Vad kul att höra :) Jag hade också samma problem i början på min "karriär" så att säga men då använde jag mig av tipsen från Fotbollspengars hemsida. Men jag körde alltid "halvförsäkring" på alla matcher. Det gör jag faktiskt fortfarande. Det är ett säkert sätt att vinna på tycker jag. Hur går det för dig nu då?

  SvaraRadera
 3. hej!
  jo det går väl sådär jag är väl lite ringrosslig.

  vann väl 28kr i torsdag, gick ju inte presic som du trodde,hehe, men det är ju så med sport.

  märkte du att betfair hade något fel med livebetting sidan för malta mot bulgarien?

  ha en bra dag//Ida

  SvaraRadera
 4. Det tar inte så lång tid att komma in i det igen :) Nää, det gjorde ju inte det tyvärr. Såna dagar har man ibland. Jaa, jag märkte också det. Det var problem med en annan match också.

  SvaraRadera