torsdag 12 november 2009

Du kan tjäna pengar på fotboll.

Vill du komma igång och tjäna pengar på nätet? Vill du ha en extrainkomst varje månad? Det kan du få ! Det är enkelt att tjäna pengar på internet och du behäver bara läsa vidare :)

Summering av gårdagens speltips: Det blev 2/3 spel som gick in och sammanlagt så tjänade jag 62 SEK . Nu har jag tjänat pengar på mina tips rätt så länge och jag hoppas att det fortsätter så :) Om du har följt med mig så kommer vi snart upp i 1000intjänade kronor ! Häng med på dagens speltips och tjäna pengar :)

"TJÄNA PENGAR PÅ TORSDAGENS SPELTIPS DEN 12 NOVEMBER 2009"


Match: Almeria - Hercules. Start: 21:00. Tips: 1. Odds: 1,84. Insats. 40 SEK.

Kommentar: Förra matchen vann Hercules med 2-1 på hemmaplan så dem kan spela på resultat i denna matchen så långt det går. Almeria ställde över flera viktiga pjäser då pga att laget hade viktig match i Primera Division. Rapporterna säger att dem är tillbaka nu. Det blir för tufft för Hercules att försvara sig och det blir 3-1 ? Tror nog att jag kan tjäna lite pengar på demma matchen :)


Detta var speltipsen(et) för idag. Där är nästan inga matcher alls att spela på förrän det har blivit lördag och mitt förslag är att hålla ner insatserna eller inte spela alls. Vill man tjäna pengar på sport och spel så gäller det att inte ta "det första bästa". Man måste välja ut sina matcher med omsorg annars kommer du aldrig att kunna tjäna några pengar. Men jag hittade den bästa matchen för dagen iallafall. Alltid något ju ;)


Mitt förslag när det är tordagar är att prova på det nya spelet Powerplay. Det är exakt likadant som topptipset men man ska spela på 8 Hockeymatcher istället. Har du Canal+ blir det extra roligt för då kan du följa en match direkt från din TV med "pling i rutan" :)

Spela Powerplay HÄR


Gå till Betfair.com

Lycka Till !

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar