onsdag 15 juni 2011

Boka "Övriga Resultat" På "Rätt Resultat" Marknaden

Jag tipsar då och då om matcher där denna metoden är att föredra. Den är rätt så lik ÖVER/UNDER 3,5 som jag redan har skrivit ett inlägg om.

Båda metoderna går ut på att hitta matcher som man tror ska bli målsnåla och sedan lägga sitt spel innan matchen startar. Efter ungefär 15 minuter (om matchen fortfarande står 0-0) så ska man gröna ut och vinna pengar hur det än går.

Fär någon dag sedan så trodde jag att en match skulle bli målsnål i irländska ligan men den slutade till slut 1-6... Jag bokade då Övriga Resultat innan matchstart. Matchen stod 0-0 till den 33:e minuten så där fanns gott om tid till att ta sin vinst. Att matchen slutade 1-6 efter 90 minuter hade då inte så stor betydelse. Hade man kört vanlig betting så hade man haft fruktansvärt fel.

Sports trading är mycket bättre och mycket lönsammare i längden !

Istället för att behöva skriva ut hur jag kommer att gå tillväga under matchens gång varje gång jag tipsar om detta tradingspel så kommer jag nu att skriva en steg-för-steg guide som ni kan följa varje gång ni ska trada fotbollsmatcher med denna metod.

BOKA ÖVRIGA RESULTAT PÅ RÄTT RESULTAT MARKNADEN

1. Försök att hitta matcher där många tror på en målsnål historia från start till mål. Titta igenom statistik om hur många mål lagen gör i början av sina matcher och hur många mål lagen har gjort sammanlagt. En grymt bra sida att kolla allt detta på är Soccerstats.com.
Här finns de flesta stora och små ligor. Där finns även statistik om nästan ALLT vill jag lova. Jag själv plöjer alltid igenom statistik härifrån innan jag lägger mitt spel.

2. När du har hittat en match som du tycker är P.E.R.F.E.K.T så räcker inte detta. Du måste då titta hur oddsen ligger på att boka övriga resultat. Ligger oddsen på 10,0 och uppåt är det ingen bra match att trada på. Anledningen till detta är att risken blir väldigt stor. Väljer du att satsa 100 kr så blir din risk 900 kr ! Det kan vara rätt så svettigt för nybörjaren.

Jag brukar rekommendera odds som ligger mellan 5,0-9,0. Oddsen jag själv brukar trada ligger mellan 7,6-8,6.
Så har du hittat en match som du tror blir målsnål men oddset ligger på 15... VÄLJ EN NY !!! Det är inget prisvärt spel då. Ett högt odds är ju faktiskt ingen garanti på att matchen blir målsnål. Det är fotboll vi talar om.

3. Har du hittat en match där statistiken talar för en målsnål historia ? Ligger oddset mellan 5-9 eller kanske lägre ? Då har du en vinnare ! Välj då insats och BOKA (spela emot att något ska hända) Övriga Resultat redan innan matchen börjar. OBS: Detta kan vara en riskfylld metod om man inte är van vid den. Så håll nere insatserna i början. Det kan både vara bra för din plånbok men även ditt hjärta ;)

4. Matchen har börjat ! Nu vill du att inget av lagen ska göra mål de första 15 minuterna. För varje minut som går kommer oddset att drifta uppåt på Övriga Resultat. Anledningen till detta är att chansen minskar för att något av lagen kommer att komma upp i 4 gjorda mål. Du förstår, för att förlora detta spel så MÅSTE något av lagen göra 4 mål. Blir det exempelvis 3-3 så vinner du ! Man kan alltså säga att oddsen är rätt bra för att vinna med denna metod från början :)

Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK Tillbaka Om Du Förlorar !

Står det 0-0 den första kvarten så kan du enkelt gröna ut till en skön vinst. Du vinner då pengar hur det än går. Skön känsla !

Men om något av lagen gör mål den första kvarten då ?

Det kan ju faktiskt hända att något av lagen petar in ett mål. Är ju inte helt ovanligt. Är det favoriten som gör mål kommer oddset att sjunka på övriga resultat. Många tror då att fler mål är på väg. Det man kan göra då är att vara kylig och vänta på att oddsen ska stabilisera sig igen eller att trada ut och ta en liten förlust. Följer du matchen live på TV:en kan du se hur laget som gjorde mål spelar. Utifrån det kan du göra din egen bedömning.

Gör favoriten mål när jag tradar på matchen brukar jag alltid vänta. Det krävs ju faktiskt 3 mål till och det brukar inte ske så fort. Men skulle det bli 2-0 ganska snabbt efter 1-0 kan det vara klokt att trada ut till en förlust. Sitt aldrig kvar och riskera alla dina pengar. Då är du en gambler och ingen sports trader.

Gör underdogen mål kommer inte oddsen att röra på sig så mycket. De flesta tror inte på ett 0-2 mål utan istället ett 1-1 mål. Då är det ett regelbrott att trada ut ;) Vänta istället tills oddsen blir lite högre och gröna sedan ut till en garanterad profit.

Det enklaste är att välja matcher som du kan se på TV. Då blir det lättare att avgöra om du ska sitta kvar med ditt spel eller inte.

Sammanfattning

Står det 0-0 de första 15 minuterna av matchen, gröna ut till en garanterad vinst.

Gör favoriten 1-0 eller 0-1 så kan du välja att vänta tills oddsen har stigt eller ta en liten förlust direkt. Blir det 2-0 eller 0-2, TRADA UT DIREKT !

Gör underdogen 1-0 eller 0-1, vänta ! Oddsen sjunker inte alls på samma sätt som när favoriten gör mål. Skulle underdogen lyckas göra 2-0 eller 0-2 direkt efter det första målet kan det vara klokt att ta sig ur. Du får aldrig riskera alla dina pengar på ett tradingspel.Följer du riktlinjerna som jag har tipsat om så kommer du garanterat att tjäna pengar på denna metod. Men kom ihåg, det är en riskfylld metod med höga odds så det är inget för nybörjaren. Då är det bättre att starta med ÖVER/UNDER 3,5 mål.

Har du frågor angående tradingmetoden ? Skriv en kommentar så ska jag göra mitt bästa för att svara.

Vill du lära dig att tjäna pengar på sports trading snabbt ? För endast 4,99£ kan du få en E-book från sporttrader.net som lär dig allt om just detta !

10 kommentarer:

 1. Förstår egentligen inte varför man ska trada ut vid den tidpunkten. Ligger just nu i martchen Bodö-Kongsvinger. Startodds 7.8 och efter 25 minuter 12.5. Visst det går att göra en riskfri vinst men då tappar jag hela värdet på min bokning från start. Tja det handlar väl som vanligt om vilken värdering man gör.
  I övrigt en väldigt bra blogg och jag hoppas att du håller den vid liv.

  SvaraRadera
 2. hej! har en kanske ganska dum fråga men vad menar du med att gröna ut? bra blogg för övrigt:)

  SvaraRadera
 3. Sports trading handlar alltid om att säkra upp sin vinst så fort som möjligt. Exemplet som du tog, vad hade hänt om där hade blivit ett mål efter 30 minuter ? Jo, oddsen hade blivit ungefär samma som när matchen startade.

  Vad hade du då gjort ? Antagligen väntat på att oddsen skulle gå uppåt. Givetvis hade 2-0 petats in och nervositeten hade spridit sig som en löpeld. Då är det inget vidare att ha sports trading som hobby eller arbete.

  Då har man övergått till att vara en gambler och dessa vinner ju alltid i längden.....

  Men jag kan säga såhär, spelar man med småsummor som 50-100 kr kan man alltid vänta länge. Det gjorde även jag i början. Men när man har byggt upp sin bankrulle och riskerar 5000-10.000 kr per spel då vill man gärna plocka hem sin vinst så snabbt som möjligt ;) Hade varit tufft att gambla bort 10k.

  Men allt handlar alltid om hur stor risk man är redo att ta. Det kan verka lockande att vinna några "kronor mer" men som sports trader krävs ett helt annat tänk.

  SvaraRadera
 4. Ingen fara, man har själv varit nybörjare en gång i tiden och då fattade jag noll och kände mig oerhört dum ;)

  När jag skriver "gröna ut" så menar jag att man tjänar pengar hur det än går i matchen. Vi säger att du BOKAR ett lag till oddset 1,50 (du vill INTE att laget ska vinna). Gör då det andra laget mål så kommer oddset att höjas på laget som du bokade. Då kan du "gröna ut" genom att spela att laget SKA vinna matchen. Vänder då laget som du bokade från start så kvittar detta, du vinner hur det än går :)

  Hoppas att du förstår.

  SvaraRadera
 5. Yo Rasmus, vad hände med chatboxen?

  SvaraRadera
 6. Yo Jonas ;)

  Bra att du påpekade det !

  En massa spammare skrev konstiga saker så var tvungen att ta bort den. Men ska lägga dit den nu igen :)

  Får hoppas att dom tröttna...

  SvaraRadera
 7. tips på någon sida som visar vilken tid lagen gör mål i för allsvenskan.

  finner inte det på soccerstats

  SvaraRadera
 8. Alla livescore sidor visar det. Till exempel unibet, nordicbet, betfair. Finns även goalwire och en massa andra :) Pröva att googla på "livescore" eller "livescore allsvenskan" så kommer du garanterat att hitta mycket nyttigt :)

  SvaraRadera
 9. Hej Rasmuz
  Boka "Övriga resultat"...kan du förklara det lite närmre, innebär det att under matchens gång inget av lagen får göra 4 mål?..ligger linan alltid på max 3 mål....har jag fattat det helt riktigt eller är jag total bortfintad upp på läktarn..detta system verkar annars väldigt "säkert".
  Mvh
  Hasse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Hasse,

   Jepp, det är helt korrekt, Blir matchen t.ex 3-3 så vinner du ditt vad. Inget av lagen får göra 4 mål. Då förlorar du.

   Radera