torsdag 26 november 2009

Torsdagens Powerplay - Ska man få 8 rätt idag?

Här kommer mitt Powerplay förslag till ikväll. Där finns en gigantisk favorit i HV71 men det är ju såååå roligt att försöka "fälla" sådana favoriter ;) Därför lägger jag på en tvåa. Jag är inte så jätteintresserad an hockey i största allmänhet men jag tycker Powerplay är ett väldigt kul spel :) Jag följer det även framför TV soffan. Det bästa av allt är givetvis "Pling i Rutan" !
Som jag sa förra gången, det är inte så lönt att tippa ett stort system på detta spelet. Där är väldigt mycket tur inblandat i hockeymatcher så mitt förslag är att håller nere de stora insatserna .

POWERPLAY TORSDAGEN DEN 26 NOVEMBER

1. Djurgården. - Brynäs: X 2
2. M.Krüger - S.Dixon: X
3. HV 71 - Timrå: 1 2
4. Linköping - Frölunda: 1 X
5. J.Hlinka - J.Lundqvist: 1 X
6. Luleå - Färjestad: 1
7. Rögle - Skellefteå: 2
8. Södertälje. - MODO: 1 X

Hade ni tänkt spela Powerplay ikväll så måste ni läsa analyser från alla Elitserie matcher på www.oddsen.nu/langoddsen

LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel och Dobbel hittar du här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av dessa webbsidor varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar