söndag 8 november 2009

TV matcher och speltipsen levererade.

Då var det söndag ! Dags att tjäna lite pengar på fotboll igen :) Men först tar vi en liten summering av gårdagen:

Jag ska börja med att be om ursäkt. Ni som följde speltipsen från Paulton Rovers - Norwich och Lorient - Boulogne fick lite fel kan man säga ! Norwich vann med 0-7 och Lorient vann med 5-0 ! Så det var ju en missräkning, men ändå igår så blev det en plusdag :) Vilken match A.Madrid - R.Madrid var !!! Det hade varit en grym upphämtning om Kun Agüero hade skickat in 3-3 i 92:a minuten. Brände ett jätteläge ! Hade varit bra för mitt tips också men jag fick nöja mig med 66 SEK plus igår. Inte mycket, men ingen förlust.
Idag är där grymt många matcher igen och jag har laddat med det bästa !

STARTKAPITAL: 5000 SEK

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5578 SEK


SPELTIPSEN SÖNDAGEN DEN 8 NOVEMBER 2009

Matchstart: 12:30. Match: Hacettepe SK - Konyaspor. Tipstecken: BOKA (Spela Emot) Konyaspor. Odds: 1,90. Insats: 40 SEK. (Risken blir 36 SEK)

Kommentar: Hacettepe spelade i den högsta ligan i Turkiet förra säsongen. Denna säsongen har börjat lite knackigt men dem verkar vara på väg upp i form nu. Konyaspor är ett hyfsat lag med många skickliga spelare men det blir garanterat väldigt tufft på bortaplan denna gången.

Matchstart: 13:30. Match: Karlsruhe - Union Berlin. Tipstecken: BOKA Karlruhe. (Spela emot) Odds: 2.32 Insats: 40 SEK. (Risken blir 52 SEK)

Kommentar: Karlsruhe har inte vunnit på 6 raka matcher men laget spelar tight och spelar ofta X eller förlorar med 1 mål. "Berlin" har börjat väldigt bra och har fin form. Tror dem möter Karlsruhe i rätt läge och fixar poäng i denna match.

Matchstart: 14:30. Match: ADO Den Haag - PSV Eindhoven. Tipstecken: X Odds: 5,0 Insats: 30 SEK

Kommentar: "ADO" har inte så jättebra form men dem har spelat förvånansvärt bra på sin hemmaplan. "PSV" hade tuff match i veckan mot Köpenhamn och detta blir tuffare än oddsen säger. 1-1 ?

Matchstart: 14:30. Match: Hull City - Stoke. Tipstecken: BOKA Stoke (Spela Emot) Odds: 2,60 Insats: 100 SEK (Risken blir 160 SEK)

Kommentar: Här tycker jag att oddsen sitter helt fel. Hull har visserligen inte imponerat men på hemmaplan är dem hyfsat starka och kan slå alla lag om dem har en riktigt bra dag. Stoke har nedåtform och spelet har inte alls sett något vidare ut. Tror dettta blir för svårt och Stoke kommer att hålla 0-0 så länge det går. Jag tror även att matchen slutar 0-0. PRISVÄRT SPEL !

Matchstart: 15:00. Match: Cagliari - Sampdoria. Tipstecken: 1 Odds: 2,56 Insats: 50 SEK

Kommentar: Cagliari har fin form. Har 3 raka segrar och har äntligen kommit igång på allvar. Sampdoria har sämre form och dessutom till denna match saknas en handfull spelare.

Matchstart: 15:00. Match: Lazio - Milan. Tiptecken. Använd dig av "Oavgjort Inget Spel" . Spela 2. Odds: 1,55 Insats: 80 SEK.(Insatsen tillbaka vid X)

Kommentar: Lazio har urusel form och mot Villareal i veckan låg dem under med 3-0 efter 11 minuter ! Milan var nära att vinna mot Real Madrid i veckan och formen är intakt. Lazio har inte slagit Milan på 16 gånger och jag tror inte det vänder nu.

Matchstart: 15:00. Match: Sivasspor - Kayserispor. Tipstecken: 1 Odds: 3,00 Insats: 60 SEK.

Kommentar: Sivasspor har spelat ojämnt i inledningen men har börjat komma igång nu. Laget har 3 raka segrar på sin hemmaplan och har sett vassa ut. Kayserispor är rätt så bra men på bortaplan har dem alltid problem. Detta är dagens bästa spel tycker jag !

Matchstart: 16:00. Match: West Ham - Everton. Tipstecken: 1 Odds: 2,66 Insats: 50 SEK.

Kommentar: West Ham tog en efterlängtad seger mot Aston Villa i förra liga matchen. Det behövdes för självförtroendet. Everton... Vad ska man säga om dem??? Man kan jämföra dem med Hertha Berlin i Tyskland. KRISLAG ! Laget har fortfarande tunga skador på nyckelspelare och detta blir för svårt.

Matchstart: 17:00. Match: Sporting Gijon - Espanyol. Tipstecken: 1 Odds: 2,34 Insats: 70 SEK.

Kommentar. "Sporting" har spelat väldigt bra på sistone och nu har dem samlat ihop till en vinst. Espanyol har det rätt så trögt och formen lyser med sin frånvaro. Bra odds på "ettan" !

Matchstart: 17:30. Match: Hertha Berlin - FC Köln. Tipstecken: X Odds: 3,5 Insats: 40 SEK

Kommentar: "Berlin" tog sin första seger på tolv försök mot Heerenveen ! Det minns jag... Tror att det blir svårt att vinna "andra raka". Köln har gjort det bra och 0-0 eller 1-1 i denna matchen är inte alls omöjligt.

Matchstart: 19:00. Match : Valencia - Real Zaragoza. Tipstecken: Använd dig av UNDER/ÖVER 3,5 mål. Spela på att det ska bli UNDER 3,5 mål. Odds: 1,65 Insats: 40 SEK.

Kommentar: Valencia har haft problem på sin hemmaplan och gör inte så många mål. David Villa ska vara med och jag tror matchen slutar 2-0 ? Zaragoza gör det bra med spelarna dem har och kommer att spela defensivt i denna match.

Matchstart: 21:00. Match: Sevilla - Villareal. Tiptecken: 2 Odds: 6,2 Insats: 30 SEK.

Kommentar. Sevilla verkar vara på väh ner i form och nu saknas även Kanoute. Villareal har verkligen kommit igång och av bara farten tror jag att dem kan vinna här. 1-3 ???


Här var söndagens speltips levererade till er.

Jag kommer även att lägga ut mitt Topptips om 30 minuter ungefär. Ska först gå igenom alla matcher. Topptipset igår gick inte alls så bra så jag ska ha revansch idag !

Vill ni så kan se många fotbollsmatcher på TV :)

Hull City - Stoke går på Canal+ .

Cagliari - Sampdoria kan man se på Betfair Livevideo.

Lazio - Milan går på Kanal 9/Canal+ .

West Ham - Everton kan du se på Canal+ .

Valencia - Zaragoza kan du se på TV4 Sport.

Sevilla - Villareal finns också att se på TV4 Sport.

Så om du vill så har du lite att välja på :) Jag ska följa dem flesta matcherna och hoppas på att "pengarna ska trilla in på kontot" ;)

Lycka Till !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???Fotbollspengar

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar