fredag 27 november 2009

Speltipsen - Få de bästa tipsen levererade.

Tipsen idag - Få de bästa speltipsen här och nu !

Det var så nära ! Brynäs hade ledningen med 0-1 och 1-2 men lyckades på något skumt sätt förlora matchen med 5-2 !
VARFÖR VAR INTE MARKSTRÖM I MÅLET?????? Då hade det lätt blivit vinst... Eddie Läck var ju en riktig höjdare. Vilka misstag han gjorde !
Timrå vann till och med och dem var streckade på 8% ! Hade det blivit X i Djurgården - Brynäs så hade jag lätt cashat in 3000-4000 Kronor ! Bitter?? JAAAA ! Men det var igår, och idag är det en helt ny dag med nya möjligheter :) Nu lägger jag Powerplay bakom mig för denna gången och blickar mot kvällens fotbollsmatcher. Fredag brukar vara en rätt bra speldag för man kan hitta en massa drag i de små ligorna i Europa.
Jag har gått på "djupet" och hittat dragen för ikväll :)


BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5840 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)


"SPELTIPSEN FREDAGEN DEN 27 NOVEMBER 2009"


Match: Aachen - Rot-Weiss Ahlen. Start: 18:00. Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål på Betfair. Odds: 1,43. Insats: 150 Kronor.

Kommentar: Aachen är ett stabilt lag i Bundesliga 2 men laget har haft problem med målproduktionen på sistone och det känns som om laget är på väg ner i form. Aachen fick även två tunga skador i förra matchen mot Koblenz.
Rot-Weiss Ahlen har inte gjort någon människa glad och laget ligger sist i tabellen. Men laget är på uppgång känns det som, och har taggat till försvarsspelet rejält ! Lite mål tror jag på. (Läs om hur man tradar på ÖVER/UNDER 3,5 mål i Länklistan i högerspalten)

Match: Polonia Warsawa - Polonia Bytom. Start: 20:00. Tips: X. Insats: 30 Kronor.

Kommentar: Hemmalaget blir bara favorit tack vare att laget spelade 1-1 mot Legia Warsawa i förra omgången men det var ett Derby och vilket lag är inte laddat då? Polonia Bytom ligger bra till i tabellen och är ett bättre lag än Polonia Warsawa. "Krysset" ligger bra till.

Match: Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven. Start: 20:45. Tips: 2. Odds: 1,44 Insats: 80 Kronor.

Kommentar: "Sparta" var i bra form för 2 matcher sedan men nu har laget förlorat 2 raka och senaste matchen blev 5-0 mot VV Venlo ! Laget är på väg ner i form. "PSV" med Ola Toivonen i spetsen ser bättre ut än på länge ! Laget har gjort 15 mål och släppt in 1 mål på de 6 senaste matcherna !!! IMPONERANDE ! Möter "Sparta" i helt rätt läge och det är risk för "överkörning"...


Här var alla speltips för denna fredagen. Jag laddar som vanligt redan för imorgon och på söndag. Det är alltid väldigt många matcher på helgen :) Det är ju även El Clasíco på söndag !

LYCKA TILL !Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel och Dobbel hittar du här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av dessa webbsidor varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar