tisdag 10 november 2009

Fotbollsmatcher att tjäna pengar på idag.

Summering av gårdagens fotbollstips: Efter en trög helg med nästan inga vinster så blev det mycket bättre på måndagen :) Alla 3 spelen gick in och det blev 196 SEK in på kontot. Precis så vill man ha det ! Men man kan inte lägga sig på latsidan för det. Idag är det väldigt många matcher i Spanska Cupen och jag har laddat med det bästa !

"FOTBOLLSTIPSEN TISDAGEN DEN 10 NOVEMBER 2009"

Match: Accrington S - Bury. Start: 20:00. Tips: BOKA Bury (Spela Emot) Odds: 2,88 Insats: 50 SEK. (Risk 94 SEK)

Kommentar: Detta är 2 jämnbra lag som är nere i tvåan och "harvar". Rapporterna säger att Bury ska ställa över många spelare pga att laget har viktig match till helgen. Det avgör tipstecknet. Denna matchen vinner dem inte. (Detta är en cupmatch) (St Johnstones Paint Trophy)

Match: Deportivo - Murcia. Start: 20:00. Tips: 1 Odds: 1,64 Insats: 70 SEK.

Kommentar: "Depor" spelade väldigt bra i första matchen. Konstigt att dem bara lyckades göra 1 mål (Vinst med 1-0) . Murcia har miserabel form och tränaren sitter löst. Tror att detta blir rent för tufft. 3-0 ?

Match: Osasuna - Xerez. Start: 20:00. Tips: 1 Odds: 1,76. Insats: 60 SEK.

Kommentar: Osasuna har sina ljusa stunder ibland. När dem har det kan dem slå vilket lag som helst. Kommer med ett starkt lag till denna matchen. Xerez är inte så bra att dem borde spela i Primera Division i Spanien. Hållerinte alls hög klass. Kommer till denna match med många reserver. (Satsar mer på ligan än Copa Del Rey) PRISVÄRT ODDS !


Detta var alla expert tips på olika fotbollsmatcher som jag ficj fram idag . Jag önskar alla lycka till och hoppas att det blir en lika bra dag idag som igår :)
Det blir inte så mycket fotbollsmatcher nu i veckan pga att där ska spelas Playoff matcher till VM på lördag. Det kommer nog bli lite "mindre kända" ligor runt om i världen men där går det också att vinna mycket pengar :)

Vi hörs !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???Fotbollspengar

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar