söndag 22 november 2009

Speltips hämtade från Betfair - Vinn på fotbollsmatcher.

Summering av gårdagen: Det blev inte alls lyckat igår ! Det blev väldigt många förlust spel. Men jag hade väldigt mycket otur på samtliga spel.
Liverpool tyckte jag borde klarat av att vinna mot M.City med tanke på matchbilden. Hoffenheim började i ett rasande tempo och hade 0-2 efter 15 minuter. Matchen slutade 0-4 efter en straff i 92:a minuten !
W.Bremen körde totallt över Freiburg så det blev helt fel.
Fast den sjukaste matchen var ändå Deportivo - A.Madrid där Deportivo gjorde 2-1 i 96:e minuten !!! Helt otroligt !
På mitt Kombispel svek bara Barcelona annars hade jag cashat in nästan 500 kronor. Även mitt Topptips såg riktigt bra ut förutom att Arsenal skulle förlora ! 5800 kronor i utdelning blev där ! Ett X på Sunderland - Arsenal hade förmodligen inneburit 2000-2500 kronor. Så det var riktigt synd.
Sammanlagt igår så blev det en förlust på 121 kronor och jag känner att jag behöver byta strategi. Det går för dåligt helt enkelt.
Idag har jag analyserat alla matcher "stenhårt" och här kommer speltipsen.

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5302 KRONOR


"SPELTIPSEN SÖNDAG 22 NOVEMBER 2009"


Match: Milan - Cagliari. Start: 15:00. Tips: 1 Odds: 1,60 Insats: 70 kronor.

Kommentar: Milan gör det riktigt bra för tillfället. Har toppform och har inte förlorat en match på 8 matcher. Laget har två tunga avbräck i Alessandro Nesta och Gennaro Gattuso men fullgoda ersättare finns. Cagliari gör det också riktigt bra i Serie A. Har även dem toppform med 4 raka segrar. På 6 matcher har både Milan och Cagliari gjort och släppt in exakt lika många mål (11-6). Milan "maler" ner motståndet.

Match: Napoli - Lazio. Start: 15:00. Tips: BOKA Napoli. Odds: 1,86. Insats: 50 kronor. (Risken blir 43 kronor)

Kommentar: Napoli har hyfsad form men i förra matchen såg det trögt ut spelmässigt. Jag tror att laget är på väg ner i form. Napoli saknar även den skickliga Santacroce och Aronica. Lazio såg jag mot Milan i förra matchen och laget spelade stundtals riktigt fin fotboll. Tror att en efterlängtad seger kan vara på väg.

Match: Bayern München - Leverkusen. Start: 15:30. Tips: SPELA att det ska bli UNDER 3,5 mål. Odds: 1,47. Insats: 200 Kronor.

Kommentar: 2 topplag som möts även fast "München" bara ligger på åttondeplats i ligan. Men skadeläget är riktigt förbättrat nu. Leverkusen är riktigt vassa för dagen och förlorar ytterst sällan. Dessa 2 lagen släpper in väldigt lite mål och jag tror att dem kommer att "ta ut varandra".

HUR DU SKA AGERA UNDER MATCHEN: Sitt inte och hoppas att matchen ska gå som du vill !!! Du måste vara redo att agera. När 12-15 minuter har gått av matchen så ska du TRADA UT.
Du spelar i motsatt riktning för att säkra upp vinsten. Blir där ändå ett mål inom dessa minuter kan du vänta tills oddset går ner igen. Eller du kan välja att trada ut till en liten förlust. Det bestämmer du själv. Jag brukar vänta om där trillar in ett mål. Men VAR REDO ATT AGERA ! Du ska inte förlora 200 kronor om det inte går som du vill.

Match: Nice - Toulouse. Start: 17:00. Tips: BOKA Toulouse. Odds: 3,35. Insats: 50 kronor. (Risken blir 117 kronor)

Kommentar: Nice är i sitt livs form. Förra matchen besegrade laget Paris SG på bortaplan ! Toulouse kämpar på bra och spelar bra. Men mot ett Nice i denna formen blir det för tufft. Prisvärt spel !

Match: Wisla Krakow - Cracovia Krakow. Start: 17:00. Tips: 2 Odds: 13,0 Insats: 30 kronor.

Kommentar: Wisla Krakow är faktiskt inte så jättemycket bättre än Cracovia Krakaow. Tabellen är lite vilseledande tycker jag och oddset på "tvåan" är ett klockrent överodds !


Här har du alla speltips för idag. Jag hoppas att det ska bli lite vinster nu för det behövs verkligen ! Det går lite trögt.
Här kommer även ett Kombispel som är hämtat ifrån Betfair.

KOMBISPEL PÅ BETFAIR

Match 1. AC Milan - Cagliari: 1
Match 2. Aris Limassol v Omonia: 2
Match 3. Siena - Atalanta: BOKA Siena.

Sammanlagt Odds: 3,61. Insats: 80 Kronor. Eventuell Vinst: 209 Kronor.


Jag kommer att lägga upp mitt Topptips om en halvtimme ungefär. Ska först analysera matcherna så det blir rätt :)

Vi hörs och tills dess LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna lika mycket pengar som en heltidsanställd varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt???www.Fotbollspengar.se

Gamblingonline.se - Allt Inom Spel & Dobbel

Ni som använder Fotbollspengar bör känna till Oddsonline.se och Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder dessa två sidor varje dag för att få fram mina expertspel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar