onsdag 4 november 2009

Speltipsen på Betfair och Topptipset !

Tjenare allihop ! :)

Summering av gårdagen: Det blev inte alls som jag hade föreställt mig ! Marseille började i ett rasande tempo och hade gjort 2 mål efter 11 minuter av matchen !
Men efter 2-0 så "trada" jag ut för det såg väldigt riskabelt ut. Så på den matchen blev där 70 SEK i förlust. Juventus vann ju "som vanligt" med 0-1 så där blev det också förlust. Allt som allt så blev det en minusdag med -115 SEK. Vi tar nya tag idag !

Aktuellt saldo på Betfairkontot: 5232 SEK.

SPELTIPSEN FÖR ONSDAGEN DEN 4 NOVEMBER 2009

Matchstart: 16:30. Match: MFK Kosice - Banska Bystrica. Tipstecken: 2 Odds: 2.78 Insats: 40 SEK.

Kommentar: Kosice har usel form. Både i cup och ligaspel. Oddsen på Kosice är låga för att dem har spelat i Europa League och exempelvis spelat 3-3 mot Roma ! (Roma ställde nästan över hela laget då) Senaste mötet mellan dessa lagen slutade 0-5 till Bystrica ! (Senaste mötet var 17/10/09) Bystrica har fin form. Laget har inte förlorat på 7 raka matcher. Oddset på "tvåan" är väldigt bra.

Matchstart: 18:30. Match: Rubin Kazan - Barcelona. Tipteckan: BOKA (Spela emot) Barcelona. Odds: 1,54 Insats: 90 SEK. (Risken blir 49 SEK)

Kommentar: Rubin Kazan har tagit poäng av Inter och förra gången vann dem BORTA mot Barcelona ! Kazan har grym form i ligaspelet också (3 raka vinster). Ligger på första plats. Barcelona verkar vara lite ojämna nu. Dani Alves saknas idag också. Tappade segern mot Osasuna i helgen med ett självmål i 93:e minuten ! Detta kommer att bli ordentligt jobbigt för Barcelona.

SPECIALRAPPORT: Vädret i Ryssland förväntas bli väldigt kallt. Mellan 7-9 minusgrader säger prognoserna. Det ska även snöa hela dagen. Luftfuktigheten ligger på 96%. Nike har tagit fram ett specailställ till "Barca" spelarna som gör så att dem behåller kroppstemperaturen under matchen.


Matchstart: 19:15. Match: Assyriska - Djurgården. Tipstecken: BOKA Djurgården. Odds: 2,62 Insats: 80 SEK. (Risken blir 130 SEK)

Kommentar: Assyriska har 7 raka matcher utan förlust och kommer till spel med ordinarie lag. Djurgården har kommit igång riktigt ordentligt på slutet med 3 raka vinster. Men nu saknas tunga pjäser i bortalaget och jag tror att Djurgården är väldigt nöjda med ett X eller en 1-0 förlust. Det vänder dem hemma sen.

Matchstart: 20:45. Match: Dynamo Kiev - Inter. Tipstecken: Använd dig av "Oavgjort (Inget Spel) på Betfair. Spela 2. Odds: 1,62 Insats: 60 SEK.

Kommentar: "Kiev" är på väg ner i form. Har inte vunnit på 2 matcher och spelet har varit allt annat än bra. Inter är i riktig toppform och är även "piskade" att vinna annars åker dem troligen ur Champions League. Tror att dem klarar dem uppgiften i ett kylslaget Ukraina. (Blir det X så får man tillbaka insatsen)

Matchstart: 20:45. Match: Standard Liege - Olympiakos. Tipstecken: Använd dig av Över/Under 3,5 mål. Spela att det bli UNDER 3,5. Odds: 1,31 Insats: 100 SEK

Kommentar: Standard Liege har gått lite trögt på sistone. Spelet har inte alls sett lika bra ut som för några veckor sedan. Olympiacos släpper nästan alltid bara in 0 eller 1 mål i sina matcher (Mellberg är kungen i försvaret) . Tror detta blir en tight och målsnål match.

Matchstart: 20:45. Match: Lyon - Liverpool. Tipstecken: 2 Odds: 3.15 Insats: 40 SEK.

Kommentar: Lyon vilade spelare i helgen och är redo för denna kampen. Men förra mötet hade Lyon lite tur (Blev 1-2 då) och den turen tror jag inte upprepar sig idag. Liverpool är ett lag i spillror men hur många gånger har man inte sett att dem har löst svåra uppgifter och tagit sig vidare från gruppen ? Tror detta blir en stentuff match men 0-2 till Liverpool??? Benayoun och Torres målskyttar.


Detta var speltipsen för denna dagen men ni som läser denna blogg idag har tur :) Jag ska nämligen ge er lite "Bonustips" .

Jag har spelat ett spel som heter Topptipset enda sen det startade. Man spelar detta på Svenskaspel.se eller hos något spelombud. Det gäller att tippa utgången i 8 matcher. Det är exakt som Stryktipset men det är bara dem första 8 matcherna som man spelar på . Jag har spelat Stryktipset i massor av år utan att nästan vinna något ! Man har ju fått en "tia" eller en "elva" ibland men det blir ju inge pengar av det. Förlorade mycket mer än jag vann iallafall. Men med topptipset så har man faktiskt chansen att vinna pengar ! Man behöver inte satsa så mycket. Man har stor chans att vinna ändå :) Jag har till exempel satsat 144 SEK - Vinsten blev då 18.000 SEK ungefär. En gång satsade jag 72 SEK gånger 2 så insatsen blev 144 SEK. Utdelning - 5000 SEK GÅNGER 2 ! Så 10.000 SEK blev det då ! Man blir inte "miljonär" på topptipset men man kan vinna 2000-3000 SEK rätt så ofta :) Idag är det bara Champions League som gäller på kupongen. (Har ni några frågor angående topptipset så är det bara att höra av sig)

SPELTIPSEN FÖR TOPPTIPSET ONSDAGEN DEN 4 NOVEMBER

Match 1: Rubin Kazan - Barcelona Tips: 1X2
Match 2: Dynamo Kiev - Inter Tips: X2
Match 3: Fiorentina - Debrecen Tips: 1
Match 4: Lyon - Liverpool Tips: 2
Match 5: Sevilla - Stuttgart Tips: 1X
Match 6: Urziceni - Glasgow Rangers Tips: 1X2
Match 7: Arsenal - AZ Alkmaar Tips: 1X
Match 8: Standard Liege - Olympiacos Tips: X2

Insatsen för detta spel blir: 144 SEK (2 helgarderingar och 4 halvgarderingar)

Lycka Till med alla spel ikväll !

2 kommentarer:

  1. så man ska trada ut också:P de förstod ja inte igår så förlora 475kr på dina tips:P men de e bara ti att ta nya tag.. ////Pontus

    SvaraRadera
  2. Ja, det ska man helst göra om det börjar gå riktigt dåligt så man inte åker på en stor förlust. Ursäkta om jag var otydlig :( Men om du följde speltipsen idag så fick du tillbaka mer än halva förlusten iallafall :)

    SvaraRadera