tisdag 8 januari 2013

Tradingspel nummer 6: Hereford - Telford

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Då har jag precis skummat igenom dagens In-Play utbud och till slut fastnade jag för en ligamatch i Engelska Division 5 ! Det är ofta i de mindre ligorna som man kan hitta de största guldkornen. De stora matcherna från såsom Premier League, Champions League, Serie A, Primera Division osv innebär att oddsen sitter "korrekt" då det finns tusentals spelare som satsar på dessa matcher.

Problemet med en Division 5 match är att det inte alls omsätts så mycket pengar och därför inte alls finns samma oddsrörelser. Så man bör INTE satsa för mycket pengar då man kan få svårt att få det matchat när matchen går In-Play. Spara de stora slantarna till de större matcherna.

Telford ligger precis under "strecket" med 26 poäng. Formen är riktigt usel och man har inte vunnit på 11 raka matcher... Man är oftast inblandade i målrika historier och 58,3% av deras bortamatcher slutar med ÖVER 2,5 mål.

I Hereford lägret finns positivare vibbar. I senaste matchen lyckades man spela 1-1 mot serieledande Grimsby på bortaplan och innan dess hade man bara 2 förluster på 7 matcher. För att inte hamna alltför långt efter Kidderminster (laget som just nu innehar den sista Playoff-platsen på 41 poäng) (Hereford har 33 poäng) så är man nästintill piskade att vinna såna här fighter.

Även Hereford gillar målglada matcher. 60% av deras hemmamatcher har slutat med ÖVER 2,5 mål.

Finns inget att tveka på. Jag kräver en ny tradingvinst med dessa förutsättningar. Allt annat vore ologiskt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar