torsdag 24 januari 2013

Svårt att hitta tradingspel på de Afrikanska Mästerskapen

Som de flesta säkert vet om så har de Afrikanska Mästerskapen börjat och jag har fått in ett par mail om varför jag inte rekommenderar spel i dessa matcher. Förklaringen är enkel. Där finns inga prisvärda spel enligt mig.

För något år sedan var afrikansk fotboll riktigt rolig att titta på. Det var Hawaii fotboll på hög nivå och det var även underhållning på hög nivå. Man kunde även förvänta sig en hel del mål i matcherna.

Idag är det tvärtom. Många av lagen har fått in Europeiska tränare och lägger därför större vikt på det defensiva spelet än för några år sedan. För att kunna vinna matcher så måste man ha ett riktigt bra försvarsspel.

Tittar man på startoddsen för 0-0 resultatet så är de oftast löjligt låga. Idag finns ett bra exempel på detta. Ghana möter Mali och just nu finns oddset 8,0 på att matchen ska sluta 0-0.

Man skulle givetvis kunna använda metoder som involverar lite mål men oddsen måste vara spelvärda och det är dem oftast inte.

En annan grej är att lagen är otroligt ojämna. Alla kan slå alla känns det som. Jag har ett antal gånger testat att trada på Afrikanska Mästerskapen och detta med dåliga slutresultat. Så jag hoppar helt enkelt över dessa matcher.

Iallafall i gruppspelet. När de sämre lagen har sållats ut så går det att hitta hyfsat bra spel så vi får se lite längre fram i mästerskapet.

Idag blir det en vilodag då det inte finns så mycket att välja på. Ska hämta krafter inför helgens alla matcher! Imorgon kommer även lönen in på kontot för de flesta så då är det bara till att ladda upp Betfairkontot med cash och köra igång :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar