fredag 18 januari 2013

Premier League odds hos spelbolaget Betsson

Nuförtiden är det inte speciellt vanligt att jag spelar hos "vanliga" spelbolag. Jag har försökt ett antal gånger. Man ville bli en professionell spelare som levde på betting. Man har ju läst om att vissa klarar av det men det var bara att inse en sak.

Det var ingenting för mig!

Men det händer då och då att jag väljer att lägga mina spel hos vanliga bookmakers men då letar jag givetvis upp de bästa oddsen på marknaden. Har nämligen registrerat konto hos de flesta spelbolagen som är aktiva på nätet så det är bara att välja och vraka.

På lördagar brukar jag kombinera ihop en femling på på engelsk fotboll. Efter att par gånger så märkte jag en sak. Det var väldigt ofta som spelbolaget Betsson erbjöd marknadshögsta odds på Premier League matcher.

För att hitta de marknadshögsta oddsen så använde jag mig av en jämförelsesajt på nätet. Det finns massor med såna sajter som är gratis att använda. Gör en snabb sökning hos vår vän Google så lär där komma upp en hel del förslag.

Men när det gäller odds på t.ex La Liga, Bundesliga och Serie A så är det inte alls ofta som Betsson ligger högst. Men av någon anledning så brukar fallet vara så med Premier League fotbollen.

Med andra ord, önskar du att "betta" på Premier League matcher så bör du checka in Betssons sportsbook innan du chckar in någon annan sajt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar