onsdag 16 januari 2013

Tradingspel nummer 12: Fiorentina - Roma

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: FÖRLUST !!! Följde man reglerna så ska man ha kunnat minimera sin förlust väldigt mycket eller i bästa fall gått plus-minus-noll.

Kommentar/Analys:


Dagens tradingspel har jag hämtat ifrån Italienska Cupen. Fiorentina har efter 2 vinster och 7 gjorda mål nu förlorat 2 matcher och sammanlagt släppt in 5 mål. Hyfsat ojämt lag kan man lugnt säga...

Men på hemmaplan förlorar man ogärna. Den enda förlusten kom mot Pescara annars ser hemmastatistiken ut på följande sätt: 7-2-1

På hemmaplan har laget bara släppt in 8 mål och det är riktigt imponerande!

Efter en bra period har nu Roma 3 förluster på de 4 senaste matcherna. Men det skall sägas att 3 av dessa matcher har varit bortamatcher och där blev det också förluster.

Hela 72,7% av Romas bortamatcher slutar med ÖVER 2,5 mål och det är ett av de högsta snitten i hela Serie A. Jag påpekade det i Catania - Roma matchen men måste säga det igen. Nu är laget uppe i 11 raka bortamatcher utan att ha spelat kryss.

Lägger man ihop hemma och bortamatcher så är man uppe i 15 raka utan ett oavgjort resultat! Vet inte vad rekordet är, men man kanske siktar på det ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar