fredag 11 januari 2013

Tradingspel nummer 8: St Etienne - Toulouse

Tradingmetod: Resultatmetoden 1

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Men en väldigt liten vinst. Här fick vi ett exempel hur viktigt det är att följa matcherna In-Play :)

Kommentar/Analys:


2 matcher ifrån den Franska Ligan idag. Den andra matchen är mellan Zlatans Paris SG mot Ajaccio. Inte mycket att hitta av värde i den matchen då Paris är skyhög favorit. Men jag fastnade nästan direkt för St Etienne mot Toulouse.

Hemmalaget har inte lyckats göra ett enda mål på de 5 senaste matcherna. Då känns det lite märkligt att man har blivit hyfsat stor favorit i den här matchen. Runt 2,0-2,10 ligger oddsen på i skrivande stund. Ett lag som inte har gjort mål på de 5 senaste matcherna skulle aldrig jag våga backa upp.

Visst, nu är det av samma visa med Toulouse. Senaste matchen slutade med en 2-0 seger men innan dess hade man inte gjort mål på 4 raka matcher.

Hade jag hållt på med gambling så hade jag funnit rätt stort värde i att backa upp ett oavgjort resultat. Men en sports trader gamblar definitivt inte så därför kör jag med Resultatmetoden 1 idag.

Som vanligt så spelar jag exakt likadant som exemplet i Fotbollspengar 5.0 materialet. Givetvis så följer jag matchen In-Play. Man kan välja att inte spela In-Play med den här metoden men för mig är det bara vansinnigt. Jag vill ha kontroll om situationen skulle utveckla sig till ett oroande läge.

Har man inte tid eller ork för att följa matchen In-Play, då borde man istället låta bli och vänta tills helgens matcher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar