tisdag 15 januari 2013

Topptipset Tisdag - Vecka 3


Resultat: 5 rätt... Leeds, Wigan och det oavgjorda resultatet mellan Leyton Orient - Hull ställde till det. . Riktigt synd då utdelningen landade på runt 14.000 kr !!!


Kupongen innehåller inte mindre än 8 FA-Cup matcher och det ser spännande ut på förhand! Blir inga större motiveringar på grund av tidsbrist men jag har gått igenom statistik och lite annat smått och gott för att få fram en ny vinnarrad.

Dagens säkraste tycker jag Brentford är. 67% på en etta är väldigt mycket. Helst när det gäller de lite mindre ligorna i England. Där kan allt hända. Men jag backar upp min 1 etta med att Brenford inte har förlorat på 13 raka matcher och man är då även obesegrade i de 11 senaste hemmamatcherna. Southend spelar i League Two (snäppet under Brentford) och det skulle förvåna mig mycket om man skulle kryssa eller rent av vinna.

Är lite inne på samma bana kring Bournemouth. Laget har inte förlorat på 15 matcher och på hemmaplan är har man inte förlorat på 9 raka. Man har även gjort mål i alla sina hemmamatcher hittills. Wigan fick bara 1-1 på hemmaplan mot just Bournemouth så detta blir ingen lätt uppgift för Premier League laget.

Säkert kryss på Birmingham - Leeds är givetvis en riktig chansning, men jag tror på en 0-0 eller 1-1 match. Det känns rätt helt enkelt.

Jag snackar om statistik men nu gäller det ju FA-Cupen !!?? Sant. Men fast att det inte gäller ligorna så kan man bilda sig en uppfattning på hur bra och dåliga lagen är på hemma respektive bortaplan. Det brukar stämma rätt bra när man spelar cuper som Ligacupen och FA-Cupen.

Men jag rekommenderar att vänta med inlämningen av sin kupong. Vissa lag ställer upp med sämre manskap och satsar mer på ligan. Så det kan vara en bra idè att kolla upp detta. Men de flesta brukar ställa upp med ett bra lag i FA-Cupen.

Ligacupen prioriteras lägst bland alla lag skulle jag tro.

Mitt system kostar 216 kr idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar